Προσλήψεις 100 ατόμων «τρέχουν» σε Δήμους…

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων.

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

Προσλήψεις 3 συμβασιούχων στο Δήμο Νεμέας

Ο Δήμος Νεμέας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας – πυρασφάλειας, συνολικού αριθμού τριών {3} ατόμων.

 

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Λαγκαδά

Ο Δήμος Λαγκαδά γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών με αντικείμενα δράσης πυροπροστασίας, κατά την αντιπυρική περίοδο.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 47 ατόμων στο Δήμο Σάμης

Ο Δήμος Σάμης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα επτά (47) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου, γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως τέσσερις (4) μήνες, ήτοι από 10 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου 2024.

Προσλήψεις ειδικών συμβούλων στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων ανακοινωνει την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικών Συμβούλων του Δημάρχου με τα παρακάτω ειδικότερα αντικείμενα και τα αντίστοιχα προσόντα

Προσλήψεις επιστημονικών συνεργατών στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τρεις (3) επιστημονικούς συνεργάτες, για την υλοποίηση του έργου ‘HARMONIA’, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “HORIZON 2020”.

 

Προσλήψεις 9 ατόμων στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (09) ατόμων, προς κάλυψη των εποχικών αναγκών του Δήμου, για τη λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης στη «Παλιομηλιά Ελικώνα» έτους 2024 , για χρονικό διάστημα έως δύο (2) μήνες.

Προσλήψεις 6 ατόμων στη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου

Η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου γνωστοποιεί την πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου έξι εργαζομένων για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προήλθαν από τα καιρικά φαινόμενα της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσσου και της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνας.

ΠΗΓΗ

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα