Δήμος Άργους – Μυκηνών: Το οικονομικό νοικοκύρεμα συνεχίζεται!

Το οικονομικό νοικοκύρεμα, η άρση του αδιεξόδου που παρελήφθη και η αναπτυξιακή τροχιά του δήμου Άργους – Μυκηνών είναι το τρίπτυχο της προτεραιότητας στην οικονομική πολιτική που απο την αρχή έθεσε η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μαλτέζου.

Η υλοποίηση αυτού του τρίπτυχου γίνεται πράξη καθ όλη τη διάρκεια της μέχρις σήμερα θητείας, πράξεις που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν απο κανέναν, όσο κι αν το επιθυμεί.

Μια εκ των ‘εκκρεμμοτήτων‘ που παρελήφθησαν ήταν οι οφειλές των σχολείων στην τηλεφωνία. Η δημοτική αρχή, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξεδόθη σήμερα, κατόρθωσε να επιτύχει μείωση της οφειλής σε ποσοστό 30%!

‘Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Αντώνη Βαρδάκα πέτυχε κούρεμα 30% ήτοι 8.954,65€ εξοικονομώντας ένα μεγάλο ποσό από τις οφειλές στην COSMOTE που αφορούν παροχές τηλεπικοινωνιών στα σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Μια ακόμη ‘’προίκα χρεών’’ που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου.Ο αγώνας για το νοικοκύρεμα συνεχίζεται.‘ αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα