Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (27.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (27.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -3- ημεδαποί, 32,42 και 20 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (27.5.2024) το πρωί, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 9.5.2024 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος, 40χρονης ημεδαπής, για κλοπή.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα