Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η δημιουργικότητά σας ξεπερνά τα εσκαμμένα. Ένας καινούργιος έρωτας έρχεται να σας αναστατώσει. Αν όμως είστε σε σταθερή σχέση, να υπολογίσετε προσεκτικά το ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καλή μέρα για να αποφασίσετε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι. Ή να το διακοσμήσετε ανοιξιάτικα. Όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, συζητώντας τα «εν τω οίκω».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε έξαρση το πάθος σας με τις επικοινωνίες. Διαδικτυακά και με ό,τι άλλο επικοινωνιακό μέσο διαθέτετε. Φίλοι και συγγενείς είναι δίπλα σας για ό,τι τους χρειαστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να σας «τρομάξει» ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, που όμως δεν θα κρατήσει πολύ και κυρίως δεν θα σας κοστίσει όσο φαντάζεστε. Διαχειριστείτε έξυπνα τα έσοδα και θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

ΛΕΩΝ: Ρομαντικοί, ευαίσθητοι στις συναισθηματικές ανάγκες των ανθρώπων που σας πλησιάζουν, παρουσιάζετε ένα πρόσωπο γεμάτο καλοσύνη, συναίσθημα και αγάπη. Ευνοούνται τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρ’ όλο που παλεύετε με τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, η ημέρα θα σας ευνοήσει για να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητες και τις δουλειές σας. Τα γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν ρόλο στην ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Δίνετε και παίρνετε αγάπη. Οι παρέες, η διασκέδαση, η έξοδος με φίλους δεν θα λείψουν και μάλιστα θα σας κάνουν πολύ καλό, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν έχετε και πολλή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιστεύετε ότι δεν σας αναγνωρίζεται η συμβολή σας στη δουλειά και ότι κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή σας. Μήπως έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε, όμως το μυαλό σας τρέχει σε διακοπές και εξωτικούς προορισμούς. Δεν είστε συγκεντρωμένοι και αυτό θα σας κοστίσει, αν δεν «προσγειωθείτε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρουσιάζεστε πολύ ερωτικοί σήμερα, με αισθησιασμό και λαγνεία, θα μαγέψετε το ταίρι σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Το αντίθετο φύλο σάς λατρεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται οι συνεταιρισμοί και οι συνεργασίες, ειδικά εκείνοι που «κυνηγάτε» εδώ και πολύ καιρό. Είστε σε θέση να διευθετήσετε κάθε διαφορά που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις κάθε τύπου.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποια σκαμπανεβάσματα στον εργασιακό χώρο πρόκειται να σας «ενοχλήσουν». Όμως θα είναι περαστικά, αν και εσείς δείξετε ανοχή, υπομονή και καλή καρδιά.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα