Μια αποθήκη.. μαιμούδες!!!

Συνελήφθη αλλοδαπός και κατασχέθηκαν 6.103 απομιμητικά προιόντα και 344 πακέτα τσιγάρων

 

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε, σε περιοχή της ανατολικής Αττικής, στεγασμένος χώρος σε αγροτεμάχιο, εντός του οποίου βρέθηκαν απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ γνωστών εταιριών καθώς και καπνικά προϊόντα.

 Για την υπόθεση συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα εμπορικά σήματα και τον τελωνειακό κώδικα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται.

 

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας και όπως προέκυψε στον χώρο, τον οποίο χρησιμοποιούσε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου, ανάμεσα στα λοιπά εμπορεύματα, υπήρχαν απομιμητικά και καπνικά προϊόντα.

 

Συνολικά από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6.103- επώνυμα είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ διαφόρων εταιριών, επτακόσιες -700- στάμπες – εντυπώματα με επωνυμίες εταιρειών και -344- πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες  ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

 

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα