Απόβλητα βαφής πλημμύρισαν την Φλέσσα ατο Ναύπλιο!

Ενημέρωση και άμεση παρέμβαση απο την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και την αρμόδια αντιδήμαρχο Κωνσταντίνα Καραγιάννη.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι δημότες επιδιώκοντας την επίλυσή τους. Λειτουργώντας στην παραπάνω βάση, πληροφορηθήκαμε σήμερα το μεσημέρι ότι στην οδό Φλέσσα υφίσταται κίνδυνος από απόβλητα υλικών βαφής πάνω στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων.


Μεταβήκαμε επιτόπου προκειμένου να ελέγξουμε την πληροφορία και αφού διαπιστώσαμε τα προαναφερθέντα καλέσαμε την αστυνομία και κινήθηκε η αυτοφωρη διαδικασία.
Ταυτόχρονα δόθηκε εντολή στην υπηρεσία μας να προχωρήσει στον άμεσο καθαρισμό του οδοστρώματος και της γύρω περιοχής ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.
Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό θα ήθελα να επισημάνω την αδιάφορη στάση κάποιων συνδημοτών μας για ζητήματα που αφορούν ακόμη και την τήρηση των στοιχειωδών υγειονομικών κανόνων, η οποία λειτουργεί απαξιωτικά για τους «καθημερινούς ήρωες» τους υπαλλήλους καθαριότητας που με δεδομένες τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, εργάζονται κάθε μέρα και κάτω από εξαντλητικά ωράρια , για να προσφέρουν σε όλους μας μια πόλη καθαρή και ασφαλή.

Δυστυχώς όσες προσπάθειες και αν γίνουν, δεν συμμαζευόμαστε.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα