Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Κληρονομικά και άλλα ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας σε εγρήγορση σήμερα. Ισως υπάρξουν εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοούνται οι μετακινήσεις, κι αν η δουλειά σας είναι «στο δρόμο», έχετε να κερδίσετε πολλά. Οι επικοινωνίες δίνουν και παίρνουν. Ευχάριστα νέα από γυναίκες μέσω Διαδικτύου ή άλλου επικοινωνιακού μέσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν πραγματικά θέλετε να φέρετε ισορροπία στα έσοδά σας, καλά θα κάνετε να ξοδεύετε με μεγαλύτερη σύνεση. Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τον τρόπο χειρισμού των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κακοδιάθετοι σήμερα και με μια τάση απαισιοδοξίας. Γκρινιάζετε επί παντός επιστητού και τα βάζετε με τον κόσμο και το σύμπαν. Ευτυχώς η διέλευση αυτή της Σελήνης δεν κρατάει πολύ. Ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και στεναχώρια, κυρίως από γυναικεία πρόσωπα. Αν έχετε θεωρήσει τους δικούς σας ανθρώπους δεδομένους, σήμερα θα αλλάξετε γνώμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φίλοι θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο σήμερα, κυρίως οι γυναίκες ή για γυναικεία θέματα. Ευνοούνται οι ομαδικές δραστηριότητες με έναν κοινό σκοπό ή ιδανικό.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τις αποστάσεις σας από τα τεκταινόμενα στον επαγγελματικό τομέα και αφήστε τις αποφάσεις για τα δύσκολα για άλλη μέρα. Δεν θα λείψουν, ωστόσο, οι ευκαιρίες, γι’ αυτό να είστε σε επιφυλακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα, που διευρύνουν τους ορίζοντες και συμβάλλουν στην αυτοεξέλιξή σας. Εύνοια δίνεται σε δικαστήρια, δικαστικές αποφάσεις. Ενα ταξίδι είναι σημαντικό για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας μπορεί να είναι πολύ ερωτική σήμερα, αλλά η ανταπόκριση από την άλλη πλευρά δεν σας ικανοποιεί. Ενα κληρονομικό ζήτημα έρχεται να σας ενεργοποιήσει, ίσως και δυσάρεστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο. Επανεξετάζετε τους παράγοντες που οδήγησαν σ’ αυτές σε πρώτη φάση. Τα συμπεράσματα θα πρέπει να βγουν μετά από ορθή και αντικειμενική κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρά προβληματάκια υγείας σάς απασχολούν, που κυρίως οφείλονται σε ψυχολογικά αίτια. Μια μικρή ένταση στο χώρο της δουλειάς σας πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένας ρομαντικός έρωτας προκύπτει στους ελεύθερους. Σας δίνεται η ευκαιρία να τον απολαύσετε σε όλη του την έκταση. Αν όμως είστε σε σταθερή σχέση, σκεφθείτε καλά τι πρόκειται να ρισκάρετε.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα