Το Άργος επισκέφθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον πρόεδρο της κυβέρνησης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία για ένα προσωπικό τετ – α – τετ με τον ίδιο, συζητώντας θέματα που απασχολούν τον Δήμο Άργους – Μυκηνών δίνοντας του μάλιστα ένα υπόμνημα που αφορούσε τους βασικούς άξονες υλοποίησης έργων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος του προσέφερε συμβολικά μια μοναδική χειροποίητη εικόνα του πολιούχου της πόλης, Άγιου Πέτρου, που φιλοτέχνησε αγιογράφος από την περιοχή με μια προσωπική αφιέρωση στο πίσω μέρος. Μια φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών όταν ο πρωθυπουργός διεκδικούσε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ένα καλάθι με παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνος Αλεξανδρής και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Στο παλαιό δημαρχείο παρευρέθηκαν η Μαρία Συρεγγέλα Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτής του δυτικού τομέα Αθηνών, επίσης οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης. Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και όμορων Δήμων. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημήτρης Μαραβέλιας. Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Αναστασία Τζίμου, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων  κα.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα