Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Γίνεστε επικοινωνιακά επιθετικοί και αυτό δεν πρόκειται να βγει σε καλό ούτε σε εσάς ούτε και στους αποδέκτες της επικοινωνίας σας. Οι προθέσεις σας παρεξηγούνται. Λεκτικές εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπαίνετε δυναμικά στη διεκδίκηση οικονομικών ευκαιριών. Τα έσοδα αυξάνονται. Εύνοια δίνεται στα κτηματομεσιτικά, αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρουσιάζεστε νευρικοί, επιθετικοί και με καμία διάθεση να ακούσετε τη γνώμη των άλλων. Στα θετικά της διέλευσης είναι το θάρρος και η μαχητικότητα να διεκδικήσετε τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε ψυχικά κουρασμένοι. Διάφορα ψυχοσωματικά έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους και να σας δώσουν επιπλέον άγχη. Θα πρέπει να ηρεμήσετε. Ψυχραιμία και θετική σκέψη βοηθούν.

ΛΕΩΝ: Εντονα νευρικοί σήμερα, οι φίλοι προσπαθούν να βοηθήσουν και δεν τους αφήνετε. Εμμένετε στις απόψεις σας και δεν αφήνετε κανένα περιθώριο σε κανέναν να σας πλησιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα στη δουλειά σας θα φέρει την αναγνώριση και την επιτυχία. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ: Πιεσμένοι από γεγονότα της καθημερινότητας που εμφανίζονται απ’ το πουθενά και σας επιφορτίζουν με επιπλέον ευθύνες, θα αναζητήσετε τη φυγή. Ενα ταξίδι ή μια εκδρομή θα ήταν μια καλή επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυναμικά θα διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η συνεύρεση μαζί του θα επισφραγίσει την έναρξη μιας ιδιαίτερης ερωτικής ιστορίας με εξαιρετικές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντάσεις και διαπληκτισμοί στις σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αντιμετωπίστε την κατάσταση ψύχραιμα. Ρήξεις οριστικές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα αποφύγετε κάποιες εντάσεις στο χώρο της δουλειάς. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία και ορθή κρίση για να αντιμετωπίσετε την ίντριγκα και τα κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργική έκρηξη. Θέλετε να φτιάξετε πράγματα, θέλετε να δημιουργήσετε και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα ανεξίτηλη. Ισως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και τα προβλήματά τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Εντάσεις και διαπληκτισμοί με άτομα της οικογένειάς σας. Ζητήματα που αφορούν στην πατρική περιουσία, ίσως και στα κατασκευαστικά του σπιτιού, θα σας κρατήσουν σε ένταση.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα