Συλλήψεις χθες στην Πελοπόννησο

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία και κατάστημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους      -24- γραμμαρίων, -4- τσιγαριλίκια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 69χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων Συνελήφθη, χθες (20.5.2023) το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- βεγγαλικό. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 45χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει σκύλο για τον οποίο δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας του. Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε, ο 45χρονος δεν είχε προβεί στην αναγκαία κτηνιατρική εξέταση του. Τέλος, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν -1- συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού) και -1- συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα