Νέο Σχολείο: Απολογισμός και ευχαριστίες 2ου τουρνουά σκακιού

Με εκατόν δεκαπέντε (115) συμμετοχές διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 18/05 σκακιστικοί αγώνες rapid στο χώρο του Εκπαιδευτικού Όμιλου Αργολίδας Νέου Σχολείου στην Δαλαμανάρα.

Στο δεύτερο τουρνουά “Νέο Σχολείο” δημιουργήθηκαν τέσσερις όμιλοι ανάλογα με την δυναμικότητα και την ηλικία.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:
https://chess-results.com/tnr939857.aspx?lan=19&art=0&fed=GRE&turdet=YES

Σκοπός των διοργανωτών ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα νέα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και στους σκακιστές της ευρύτερης περιοχής να συναντηθούν και να αγωνιστούν στο άθλημα που αγαπούν.

Ο μεγαλύτερος παίκτης του τουρνουά ήταν 70 ετών και ο μικρότερος 5 ετών. Αξίζουν όλοι τα συγχαρητήριαμας για την συμμετοχή τους.

Για την φετινή διοργάνωση συνεργάστηκαν οι σύλλογοι Ναυπλίου, Άργους, Κρανιδίου, Άστρους, Τρίπολης και Κορίνθου.

Το Νέο Σχολείο φιλοξένησε και στήριξε ποικιλοτρόπως την διοργάνωση και ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια και τα επόμενα έτη.

Επικεφαλής διαιτήτρια ήταν η κα Μαρία Σελίμου από τον Σκακιστικό Σύλλογο Άστρους, με βοηθούς την κα Κωνσταντίνα Καμπύλη από την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου και τον κ. Απόστολο Μπουρνάκα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης.

Πολύτιμη βοήθεια στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων προσέφεραν ο κ. Κώστας Μαντίκος από τον Σκακιστικό Σύλλογο Άστρους και ο κ. Δημήτρης Αλεπουδέας από την Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου Ο Αργοναύτης, παρ’ όλο που έπαιζαν και στους αγώνες, καθώς και ο μαθητής του Νέου σχολείου Λευτέρης Τσίρος.

Την φωτογράφιση ανέλαβε η κα Άνια Χασάπη, anyakhasapi.mothersworld.photo και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους το Origamiboutiquehotelhttps://origamiboutiqueresidences.com/ που δημιούργησαν στο Ναύπλιο η Ιωάννα και ο Ιωάννης.

Με εκτίμηση
Οι διοργανωτές

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα