Ήταν… “η πιο γλυκιά ανάμνηση”

Το Ελληνικό Ωδείο Άργους σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αφων Μαλτέζου παρουσίασαν την εκδήλωση “Η πιο γλυκιά ανάμνηση” στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος “στο Άργος.

Η δ/ντρια του Ωδείου κα Μεταξία Γκότση  υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους λέγοντας: “….ως δ/ντρια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή να παρευρεθείτε στη σημερινή εκδήλωση τους εκπροσώπους του Δήμου Άργους Μυκηνών, τους δασκάλους και καθηγητές της α’ βαθμιας και β’ βάθμιας εκπαίδευσης, όλους εσάς τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, γονείς, κηδεμόνες, φίλους, καθώς με τον τρόπο αυτό στηρίζετε τη δημιουργική διαδρομή στο χρόνο τόσο του σχολείου όσο και του Ωδείου.

Η δική μας διαδρομή, συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας αριθμεί 30 ακριβώς χρόνια!

Έχουμε αναγνωριστεί επανειλημμένως για το υψηλό επίπεδο του ακαδημαϊκού μουσικού προσανατολισμού μας & αυτό αποδεικνύεται καθώς τόσο στο παρελθόν όσο & πολύ πρόσφατα – προ δεκαπενθημέρου- το Ωδείο μας διακρίθηκε & πάλι αφού σπουδαστής μας απέκτησε το β’ βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό κλασσικής κιθάρας.

Η σημερινή συναυλία είναι μια πρόκληση για εμάς που επιδιώκουμε τη συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις γιατί αποτελεί στόχο μας η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των σπουδαστών μας καθώς συμμετέχοντας σ αυτές τους δίνεται η δυνατότητα να μοιράζονται την αφοσίωση στη μουσική τελειότητα προσπαθώντας παράλληλα να επιτύχουν υψηλά επίπεδα καλλιτεχνικής έκφρασης ανακαλύπτοντας κάθε φορά τις δικές τους μουσικές ικανότητες μέσα σε μια δημιουργική και ενθαρρυντική κοινότητα.

Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Δ/ντρια των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Αφων Μαλτέζου, κα Δέσποινα Μαλτέζου για την πρόσκληση συμμετοχής.

Επίσης θα ευχαριστήσω θερμά τους γονείς των σπουδαστών μας τους οποίους θεωρώ συνοδοιπόρους μας και τους καθηγητές του Ωδείου μας κ. Γιώργο Ντόκο & κ. Αντώνη Μητρέντζο για την άψογη προετοιμασία των σπουδαστών μας.”

Συγχαρητήρια πολλά στους εξαιρετικούς σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Άργους που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε όλη την έκτασή του στην προχθεσινή θεατρική παράσταση – συναυλία “Η πιο γλυκιά ανάμνηση…” η οποία διεξήχθη σε συνεργασία με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αφων Μαλτέζου στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού
“Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος: 
ΠΛΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ Κιθάρα
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / Κιθάρα
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ / Κιθάρα
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / Κιθάρα
ΓΚΡΟΣΙΟΥ ΕΛΕΑΝΑ / Πιάνο
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΠΕΓΚΥ / Drums
ΔΗΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ / Drums
ΠΑΝΑΝΑΣ ΠΑΡΗΣ /Drums
ΒΥΡΛΟΣ ΑΓΙΣ / Drums
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ /Drums
Την επιμέλεια των τμημάτων είχαν οι καθηγητές του Ωδείου:
Κιθάρα / Γιώργος Ντόκος
Drums -κρουστών / Αντώνης Μητρέντζος
Πιάνο – Ακορντεόν/ Μεταξία Γκότση
Την επιμέλεια της σχολικής χορωδίας είχε η κ.Μαρίνα Κλησιάρη.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα