Eτήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου

Θερμό χειροκρότημα απέσπασε η πρόσφατη εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Εξωραϊστικού, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κεφαλαρίου “Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ” στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Κεφαλαρίου στις 10/05/2024 στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Στην ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Στου κύκλου τα γνωρίσματα” συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμινθος.

Εξαιρετική ήταν, κατά γενική ομολογία, η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι χορευτές μικροί και μεγάλοι, παρουσιάζοντας χορούς από την Περιοχή της Κρήτης, της Νάξου αλλά και της Αρκαδίας και της Αργολίδας, επιστέγασμα της χρονιάς των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
Άξια αναφοράς είναι η ουσιαστική συνδρομή του χοροδιδάσκαλου Νέζου Δημήτριου, ο οποίος προετοίμασε με πολύ επιμέλεια τη χορευτική ομάδα.

Τους χορευτές συνόδευσαν οι θαυμάσιοι μουσικοί: Θοδωρής Δούρος στο κλαρίνο, Παναγιώτης Κοτσιώνης στο βιολί, Δημήτρη Περρής στο ούτι και στο τραγούδι και ο Παναγιώτης Κωνσταντέλος στα κρουστά.

Η βραδιά διακρίθηκε από μεγάλο κέφι και μετά το τέλος της παράστασης στο χορό συμπαρέσυραν τα χορευτικά τμήματα και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα