Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη ΦΙΛΜΑ το 1ο οδοιπορικό στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου

Με επιτυχία πραγματοποιηθήκαν οι εκδηλώσεις της ΦΙΛΜΑ σε συνεργασία με το Δήμο Άργους – Μυκηνών στα πλαίσια του 1ου οδοιπορικού στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου που διοργάνωσαν και συμμετείχαν 200 μοτοσικλετιστές, λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ανέφερε:

Είναι μεγάλη μας χαρά που η πόλη του Άργους και ο δήμος υποδέχεται 200 μοτοσικλετιστές απ’ όλη την Ελλάδα  στο 1ο οδοιπορικό στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου. Οι σταθμοί αυτοί και ξεκινώντας από τον Δήμο μας,από την πόλη του Άργους, τους Μύλους, τον Αχλαδόκαμπο αλλά και τόσα ακόμα γραφικά χωριά και πόλεις της Πελοποννήσου εκεί που κάποτε άκμαζε το εμπόριο και ο τουρισμός σήμερα τείνουν να έχουν μετατραπεί σε ερείπια ξεχασμένα από τον χρόνο. Είναι όμως σημεία ιστορικά που πρέπει να τα προφυλάξουμε και ελπίζουμε σε ότι αφορά τον Δήμο μας να ξανά λειτουργήσουν έστω και ως ένα τουριστικό πέρασμα. Είναι κάτι που το διεκδίκησα από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη και θα συνεχίσω να το κάνω από αυτήν του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών. Όσο αναφορά την ΦΙΛΜΑ χαίρομαι που στηρίζει τον τόπο της και μέσα από τις δράσεις αναδεικνύει την πόλη και το Δήμο μας και σε ότι μας αφορά, σε κάθε παρόμοια προσπάθεια εμείς θα στεκόμαστε αρωγοί στις δράσεις της.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα