TEDxKlonatzidika 2024 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το φετινό TEDxKlonatzidika 2024 το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου.

Σάββατο 18 Μαΐου 19:00 μμ 📍Σκακιέρα, Κλωνατζίδικα

Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα δυναμικό πάνελ συζήτησης με θέμα :

“Προσαρμοστικότητα: Υποχρέωση ή Επιλογή;”.

Μαζί με τους τρεις ομιλητές μας θα εξετάσουμε τον ρόλο της προσαρμοστικότητας στον σύγχρονο κόσμο. Σε αυτό το πάνελ, θα αναλύσουμε τη σημασία της προσαρμοστικότητας σε ένα περιβάλλον όπου οι τεχνολογικές, περιβαλλοντικές και νομοθετικές αλλαγές προκαλούν αναταραχές αλλά και ευκαιρίες. Είναι αυτή η ραγδαία εξέλιξη που συμβαίνει γύρω μας μία υποχρέωση που πρέπει να ακολουθήσουμε ή μια επιλογή που πρέπει συνειδητά να κάνουμε;

Ελάτε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για το πώς ο τρόπος που προσεγγίζουμε την έννοια της προσαρμοστικότητα μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον μας.

-Ευάγγελος Πασπαλάκης

O Ευάγγελος Πασπαλάκης γεννήθηκε στην Κρήτη, είναι πολιτικός επιστημών με μεταπτυχιακό και εξειδίκευση στο Δίκαιο και την Οικονομία. Έχοντας περάσει από διάφορες πολυεθνικές, σήμερα είναι Product Lead στη viva.com/more.com και έχει αναλάβει τη στρατηγική για την επέκταση της εταιρείας στο εξωτερικό. Παράλληλα συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις και αποτελεί Curator στους Global Shapers Athens Hub (an Initiative Commu- nity of World Economic Forum). Το Hub αυτή την περίοδο τρέχει το πρόγραμμα ReGreen Initiative το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης σε νέους μαθητές. Μέσα από ένα πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης και δράσεων στο πεδίο, ο στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση, με βιωματικό τρόπο, τουλάχιστον 10.000 μαθητών τα επόμενα 3 χρόνια.

-Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά

Η Μαρία-Ωραιοζήλη είναι Πρόεδρος του ‘Ryth- misis’, του πρώτου Ελληνικού Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Είναι διπλωματούχος δικηγόρος στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες και εργάζεται για περισσότερα από οκτώ χρόνια σε ελληνικά και διεθνή δικηγορικά γραφεία. Εργάστηκε ως Man- aging Associate στη ρυθμιστική και υγειονομική ομάδα της Sidley Llp και ως συνεργάτης στην Keller and Heckman Llp και στον Κυριακίδη Γεωργόπουλο. Η πρακτική της επικεντρώνεται στο δίκαιο της ΕΕ για την υγειονομική περίθαλψη, τις ιατρικές συσκευές και τεχνολογίες, την τεχνητή νοημοσύνη (AI), την προστασία δεδομένων, τα τρόφιμα, τις δημόσιες προμήθειες και το διοικητικό δίκαιο. Έχει τρία μεταπτυχιακά στη νομική και ένα διδακτορικό στο διοικητικό δίκαιο.

-Γιάννης Σταματονικολός

Ο Γιάννης Σταματονικολός είναι Curator του Ge- nAI Summit στους 100mentors. Παράλληλα, έχει διοριστεί μέλος στη Διεθνή Επιτροπή Νέων για την Αξιολόγηση του Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης και Χάραξης Πολιτικής για την Ισότητα των Φύλων της UNICEF. Τη θέση αυτή συμπληρώνουν τόσο η ανάδειξή του ως EU Climate Pact Ambassador της European Commission όσο και η συμμετοχή του στους Global Shapers, την πρωτοβουλία του World Economic Forum. Κατέχοντας θέσεις στο Παγκόσμιο και στο Εθνικό United Nations Sustainable Development Solutions Network Youth, επιδιώκει έναν κρίσιμο ρόλο στην κινητοποίηση της νεολαίας διεθνώς για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Επιπρόσθετα, ως Campus Director του Hult Prize Founda- tion, ενεργοποιεί τους νέους να αντιμετωπίσουν παγκόσμια κοινωνικά ζητήματα μέσω της επιχειρηματικότητας.

Κυριακή 19 Μαΐου – Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Με μεγάλη μας χαρά και ανυπομονησία σας ανακοινώνουμε τους ομιλητές και το πρόγραμμα του πολυαναμενόμενου και διαδεδομένου πλέον TEDxKlonatzidika 2024 που θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης καθώς, και για πρώτη φορά στο Σινεμά της πόλης μας. Την Κυριακή 19 Μαΐου.

Οι ομιλητές μας προέρχονται από διαφορετικά γνωστικά και επαγγελματικά πεδία και έχουν σχεδιάσει μια εκπληκτική σειρά ομιλιών προκυμμένου, να πλαισιώσουν και να αναδείξουν το θέμα “νους’’ με τον ορθότερο τρόπο. Οι ομιλητές μας, θα μοιραστούν τις ιδέες, τις εμπειρίες και τις προκλήσεις τους με το κοινό, με στόχο να εμπνεύσουν και να δώσουν τροφή για σκέψη…

Ο παρουσιαστής και οι ομιλητές του event θα είναι οι εξής :

Παρουσιαστής – Στέλιος Κρητικός :

Το καλλιτεχνικό του γίγνεσθαι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Καθώς τον πλαισιώνουν οι εξής τίτλοι: Ηθοποιός, σκηνοθέτης, παρουσιαστής, δημιουργός, συγγραφέας, διασκεδαστής. Προκυμμένου να δώσει σάρκα και οστά στα ανήσυχα όνειρα του με την βοήθεια της γυναικάς του δημιούργησαν έναν χώρο τέχνης, μια σχολή θεάτρου και χορού, την KaSTeL.

Ομιλητές :

-Εβίνα Μάλτση :

Η Εβίνα Μάλτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γουμένισσα του Ν. Κιλκίς. Είναι Ολυμπιονίκης αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης όπου αγωνίστηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό για περίπου 30 χρόνια φτάνοντας ως την άλλη άκρη του ατλαντικού και παίζοντας στον μαγευτικό κόσμο του WNBA. Η Εβίνα θεωρείται μια από τις κορυφαίες ευρωπαίες μπασκετμπολίστριες της γενιάς της και κατέχει μέχρι και σήμερα το ρεκόρ πόντων και συμμετοχών με την Εθνική ομάδα γυναικών της χώρας μας. Σήμερα είναι η head coach της Antetokounbros Academy και υπεύθυνη προώθησης του μπάσκετ γυναικών στην Ελληνική Ομοσποδνία Καλαθοσφαίρισης. Τελειόφοιτη της ΣΕΦΑΑ και πιστοποιημένη μέντορας αθλητών με έμφαση στην αθλητική ψυχολογία, η Εβίνα οραματίζεται μέσα από τον αθλητισμό να συμβάλει στην δημιουργία μιας πιο ισότιμης και αλληλέγγυης κοινωνίας.

-Speros Kokenes :

Ο Speros Kokenes είναι ένας προγραμματιστής λογισμικού που έχει αφιερώσει την καριέρα του στην πρωτοπορία στην ανάλυση δεδομένων και την οπτικοποίηση, μετατρέποντας πολύπλοκα δεδομένα σε συναρπαστικές αφηγήσεις. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Google για την προώθηση της επόμενης γενιάς εργαλείων δεδομένων. Προηγουμένως, ο Speros συνίδρυσε την Knarr – μια startup ανάλυσης δεδομένων που εξαγοράστηκε από την Qlik. Έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως, κερδίζοντας κυρίως το κορυφαίο βραβείο στο 2017 UN Data Hackathon. Ελληνοαμερικανός με ρίζες στην Τρίπολη, το έργο του Σπύρου καθιστά τα σύνθετα δεδομένα προσβάσιμα και διορατικά. Στο TEDx Klonatzidika, θα διερευνήσει πώς η αφήγηση οπτικών δεδομένων ξεκλειδώνει τη δυνατότητα του εγκεφάλου μας να αντιμετωπίσει τις σημερινές αφηρημένες προκλήσεις.

-Χάρης Τζωρτζάκης :

Ο Χάρης Τζωρτζάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1985, σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του στο τέταρτο έτος για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 2010. Έχει συμμετάσχει σε πολλές σημαντικές παραστάσεις και έχει εργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες στο Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου καθώς και στο ελεύθερο θέατρο, παράλληλα με σημαντικές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Από το 2023 είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Σχολής Θεάτρου “ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ-Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης”. Είναι επίσης ιδιοκτήτης και εμπνευστής του Yoga Retreat Hotel Evia Silence. Αρθρογραφεί συχνά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και έχει εκδόσει ένα παιδικό βιβλίο. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Όλγας και του Σταύρου.

-Αγνή Μαριακάκη:

Η Αγνή Μαριακάκη είναι Ψυχολόγος και Κοινωνική Ερευνήτρια. Έχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη διαχείριση τραύματος και την επικοινωνία, έχοντας σπουδές στην Αγγλία, την Ολλανδία και την Αμερική. Διευθύνει την εταιρία ερευνών MindSearch από το 1996, και έχει διεξάγει έρευνες για πάνω από 300 brands, σε περισσότερες από 15 χώρες. Έχει βραβευτεί από την Google για το app Questory, συμμετείχε στη διαπανεπιστημιακή ερευνητική ομάδα που δημιούργησε την τεχνολογία ΜΑΜΕΜ για την υποστήριξη ατόμων ΑΜΕΑ, και το βιβλίο της είναι για τρίτη χρονιά στη λίστα των Self Help Best Sellers. Αναπόσπαστα μέλη της ομάδας της είναι τρεις σοφές γάτες.

-Δημοσθένης Καλτεζιώτης:

O Δημοσθένης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Τελείωσε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ. Από το 2004 είναι Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της ΠΡΑΚΣΥΣ ΑΕ, θυγατρικής εταιρείας της ΣΙΔΕΝΟΡ του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, η οποία αποτελεί τον τεχνολογικό βραχίονα Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου. Κατέχει 2 διεθνείς πατέντες για την τεχνολογία SYNTHESIS, την οποία εξήγαγε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού (Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Ισραήλ) και για την οποία κέρδισε το 2013 το 1ο βραβείο Made in Greece από τη Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στον τομέα της Τεχνολογικής Αριστείας. H τεχνολογία SYNTHESIS θεωρείται σήμερα η πιο εξελιγμένη τεχνολογία παραγωγής καθετοποιημένων προϊόντων χάλυβα για κατασκευές από μπετόν. Το 2016, στο συνέδριο “Εξαγωγής Τεχνογνωσίας από Έλληνες Πολιτικούς Μηχανικούς” που διοργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών με το Τεχνικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου, η τεχνολογία SYNTHESIS αναδείχθηκε ως μία από τις σημαντικότερες εξαγωγές τεχνολογίας στον κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών.

-Kωνσταντίνος Γούσιας

O Κωνσταντίνος Γούσιας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ειδήμων στην χειρουργική όγκων εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού. Σε ηλικία μόλις 36 ετών έγινε αναπληρωτής καθηγητής Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Βόννης. Το 2021 του απονεμήθηκαν η ακαδημαϊκή θέση του Υφηγητή Καθηγητή Νευροχειρουργικής από το Πανεπιστήμιο του Μούνστερ. To 2022 εκλέχθηκε ως Καθηγητής Νευροχειρουργικής από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ το 2023 αναγνωρίστηκε ως Καθηγητής Νευροχειρουργικής και από τον Ιατρικό Σύλλογο Westfalen Lippe.

-Stefano Vafiadis

Μεγάλωσε μεταξύ Ελλάδας κι Ιταλίας έχοντας έντονο πάθος για την ιστιοπλοΐα, την αρχιτεκτονική και το σχέδιο. Μετά το Μεταπτυχιακό του στην «Επιστήμη της Αρχιτεκτονικής» και την κατάκτηση του βραβείου «Young Designer Of The Year» το 2013 από την Boat International, σχεδίασε και κατασκεύασε φημισμένα γιοτ για τα πιο διάσημα ναυπηγεία στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Βόρεια Ευρώπη, όπως το Baglietto, Rossinavi και GoldenYachts. Αυτή τη στιγμή τελούν υπό κατασκευή 10 έργα από 40 mt έως 80 mt σε 3 διαφορετικές χώρες με ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο.

Οι performers μας θα δώσουν έντονο παλμό τη μέρα της εκδήλωσης, με συγκινητικές, δυναμικές, και καθόλα ξεχωριστές εκτελέσεις.

-Μάγος Σανκάρα

Ο Μάγος Σανκάρα γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης. Ανήσυχος και τελειομανής ο Σανκάρα σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα βρεθεί στην Αμερική. Εκεί με συνεχής σπουδές κυρίως στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας, θα καταφέρει σε σύντομο διάστημα να ξεχωρίσει ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη και δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χώρο της μαγείας, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Τον Χειμώνα του 2008 ο Σανκάρα γίνεται ο πρώτος Έλληνας μάγος που εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με δική του παράσταση, κι από τότε οι προσωπικές παραστάσεις του διασημότερου μάγου της Ελλάδας, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, με show σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλα φεστιβάλ και διοργανώσεις εκτός Ελλάδας έως και τώρα!

-Mαλένα και Ανδρόγεως

Χορευτικό ζευγάρι που εκπροσωπεί την Εθνική Ελλάδα σε Παγκόσμια/ Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα Para- Dance sport, καθώς, συμμετέχουμε, σε φεστιβάλ/ διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Ανήκουν στο Αθλητικό- Καλλιτεχνικό Σωματείο Ιππόκαμπος ΑμεΑ, ενώ χορογράφος- προπονήτριά τους, είναι η Έλενα Καλλίλα, η οποία έχοντας τις γνώσεις, τα χρόνια και την εμπειρία, στο χώρο, ώθησε το ζευγάρι στην κατάκτηση υψηλών θέσεων σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Para- Dance, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το πάθος τους για το χορό, τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν, με βασικό στόχο τη συμπερίληψη.

– Iasis

Η ομάδα σύγχρονου χορού ‘Ιασις ιδρύθηκε το 1997 από την Ρεγγίνα Αλεξοπούλου . Στόχος της είναι η ανάδειξη νέων προσεγγίσεων στον σύγχρονο χορό , η δημιουργία λεξιλογίου βημάτων μέσα από την έρευνα της ομάδας και η σύμπραξη με άλλες μορφές τέχνης όπως τα εικαστικά και ο κινηματογράφος . Η ομάδα ‘Ιασις συμμετείχε με χορογραφίες ποικίλων θεμάτων , στον μήνα χορού Ανοιχτού θεάτρου Γ. Μιχαηλίδη, στην επιλογή νέων χορογράφων στο θέατρο Κνωσός, στο φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων , στο θερινό φεστιβάλ Ιπποκράτεια και συνεργάστηκε με Έλληνες σκηνοθέτες σε θεατρικές παραστάσεις. Συνεργάστηκε και συνεχίζει να συνεργάζεται με νέους χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες , όπως και με καλλιτέχνες από άλλους χώρους τέχνης .

-Passepartout

Η Passepartout band συστάθηκε τον Μάιο του 2013 με έδρα τον Πύργο Ηλείας. To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κάνει την μπάντα να ξεχωρίζει, είναι η ευελιξία στην εναλλαγή μουσικών οργάνων κ ηχοχρωμάτων, που της επιτρέπει να κυμαίνεται τόσο σε ήχους rock n roll, disco, pop, latin όσο σε ελληνικούς των δεκαετιών 80ς 90ς , λαϊκούς κ παραδοσιακούς. Αυτό όμως που τελικά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι ηικανότητα τους να εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη σε ένα δια δραστικό παιχνίδι με το κοινό, μετατρέποντας έτσι κάθε τους εμφάνιση σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Αποτελείται από τους :

τύμπανα: Απόστολος Κακαβάς,

ηλεκτρικό μπάσο: Αντώνης Τσιάπαλης,

ηλ.κιθάρα : Κωστής Πυρένης,

Βιολι, μπουζούκι, φωνή: Μάριος Παπούλιας,

πιάνο, νταουλι, επιμέλεια προγράμματος : Στέφανος Κωνσταντόπουλος,

Γυναικεία Φωνή Μαρία Βασιλοπούλου.

Τεχνικός ήχου: Γιάννης Γιαννόπουλος

Το TEDxKlonatzidika ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την διεξαγωγή μιας σειράς από workshops κατά την διάρκεια του διαλείμματος του κυρίως event, που θα πραγματοποιηθούν σε χώρους πλησίον του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου την Κυριακή 19 Μάιου.

Τα συγκεκριμένα workshops έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την επίτευξη της πλήρους εμβάθυνσης σας στον θεματικό κύκλο που συνάζουν με τον πυρήνα της εκδήλωσης μας.

Το πρόγραμμα των workshops περιλαμβάνει τα εξής:

• Διατροφή:

Με την βοήθεια της Γιουλής Α. Χαμπηλομάτη θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής, θα γνωρίσουμε την υγιεινή σχέση με το φαγητό καθώς και θα καταρρίψουμε ορισμένους μύθους γύρω από το φαγητό.

• Meditation:

Το συγκεκριμένο workshop έρχεται για να μας ανυψώσει τόσο ψυχικά όσο και πνευματικά, μέσα από την πρακτική της εστίασης του μυαλού χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό νοητικών και σωματικών τεχνικών.

• Παρασκευή καλλυντικών:

Στο συγκεκριμένο workshop θα ανακαλύψετε τον χημικό που κρύβεται μέσα σας. Καθώς θα πρέπει να φτιάξετε το δικό σας καλλυντικό προϊόν μέσω της καθοδήγησης από την Labbok Organic Cosmetics.

• Εργαστήριο Ζωγραφικής:

Εκπροσωπώντας τον φιλοτεχνικό όμιλο Τρίπολης η Ματίνα Αγγελοπούλου, αρχιτέκτονας μηχανικός, σε συνεργασία με την υπεύθυνη εργαστηρίου ζωγραφικής του φιλοτεχνικού ομίλου, Πέννυ Μπουρτσουκλή θα μας ταξιδέψουν μέσω του νου και των αισθήσεων σε ένα ζωγραφικό ταξίδι.

• Innovation:

Ο Founder & CEO Σπύρος Τζανέτος θα μας βοηθήσει, να κατανοήσουμε την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο των Start up και των επιχειρήσεων.

• Μουτζουρογραφία:

Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί ένα εργαστήριο συναισθηματική αγωγής μέσω εικαστικών. Μέσω των εικαστικών μικροί και μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με την δημιουργική πτυχή του εαυτού τους καθώς θα διεγείρουν παράλληλα τον ενθουσιασμό και την φαντασία τους .

• Vision board:

Θα δημιουργήσουμε τα δικά μας Vision board και μέσα από αυτά θα επικοινωνήσουμε με τον εαυτό μας ακόμη καλύτερα τις εσωτερικές μας σκέψεις, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και απαντήσεις στους στοχασμούς μας.

• Colourful thinking:

Με την αρωγή της Business Psychologist and Psychometrician Φένιας Μποζιονέλου θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της δημιουργικής σκέψης μέσω του colourful thinking. Η τεχνική αυτή αποτελεί εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισής των προβλημάτων μας ενώ παράλληλα οξύνει την δημιουργία σκέψεων.

• Wine tasting:

Ένα workshop που θα διεγείρει τους γευστικούς μας κάλυκες. Θα έρθετε σε επαφή με διάφορες ποικιλίες κρασιού ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε και τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας και της τυφλής γευσιγνωσίας…

• Παρασκευή fresh pasta:

Μάθετε παρέα με τον Σεφ Διόνυσο Καρέλλα την τέχνη της παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών, από το ζύμωμα της ζύμης μέχρι τη επιλογή πρώτων υλών και άλλων μυστικών. Ξεκινήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

• Παρασκευή cocktails:

ΝΕΥΡΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Η επιστήμη που εξετάζει πως ένα προϊόν μπορεί να γίνει ανάμνηση διεγείροντας τις αισθήσεις και το μυαλό μας. Μαζί με τον Γιάννη Θεοδοσόπουλο θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε μικρά παραδείγματα νευρογαστρονομίας και να δοκιμάσετε cocktail σε διάφορες υφές, ώστε να αντιληφθείτε πως ένα ποτό μπορεί να γίνει ανάμνηση και αξιομνημόνευτη εμπειρία.

• Q&A Εργαστήριο:

Κάθε ομιλητής θα είναι στο επίκεντρο, ρωτήστε τους ό,τι θέλετε. Η Ντέμη Μπουζάνη από το Bouzz Media σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τα πάντα μέσω των ομιλητών του TEDx και να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μάθετε!

• Εργαστήριο Φωτογραφίας:

Εκπροσωπώντας τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης η Μαρία Κούτσελα, υπεύθυνη του εργαστηρίου και τα μέλη της ομάδας φωτογραφίας, παρουσιάζουν ένα workshop με το οποίο προβάλλεται η τέχνη της φωτογραφίας, όσοι και όσες συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο δημιουργίας μιας φωτογραφίας, δηλαδή την σύνθεση του κάδρου, τον φωτισμό και την λήψη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές και συνεργάτες μας (τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο tedxklonatzidika.com ή τη σελίδα στο instagram @tedxklonatzidika) και ιδιαίτερα:

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δήμος Τρίπολης

Hydro Balance Σύμβουλοι Μηχανικοί

AGK aerion Γεωργόπουλος

Kαρύδης Labels

TOPMEDIA

ΑΣΤΡΟ

Επιμελητήριο Αρκαδίας

CARAVAN

BLOOM

AEGEAN

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, σε αντίθεση με τις συνάψεις του νου…

Για να μάθετε περισσότερα για το event, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

tedxklonatzidika.com ή τη σελίδα στο instagram @tedxklonatzidika.

Σας περιμένουμε !

TEDxKlonatzidika Community

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα