Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Ρομαντικά συναισθήματα και αγάπη για σήμερα. Παρ’ όλο που ο τομέας των οικονομικών σκαμπανεβάζει, εσείς δεν φαίνεται να πτοείστε. Φαίνεται ότι η ημέρα θα είναι καλή μαζί σας και τα πράγματα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλή ψυχολογία και διάθεση, αλλά και πρωτοφανής ευελιξία ως προς το πώς αντιμετωπίζετε τα ξαφνικά γεγονότα που συμβαίνουν εδώ και λίγο καιρό στη ζωή σας. Μια νέα γνωριμία ανοίγει νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες. Έντονη η κοινωνική ζωή σήμερα. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε. Το μυαλό θα ηρεμήσει, η ισορροπία θα επανέρθει και τα ζητήματά σας θα λυθούν ευκολότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά, κυρίως τα εργασιακά σας θέματα και εκείνα των συνεργασιών σας. Θεωρείτε ότι οι συνάδελφοι δεν είναι υποστηρικτικοί και νευριάζετε.

ΛΕΩΝ: Είτε σας προκύπτει ξαφνικά ένα ταξίδι είτε είστε ήδη σε κάποιον προορισμό με σκοπό την ηρεμία, την ανανέωση και την επαναφορά της χαράς στη ζωή σας. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να αναρρώσετε από έναν εξουθενωτικό χωρισμό, που σας στοίχισε τόσο σε συναίσθημα όσο και σε ενεργειακές απώλειες. Εξυγίανση, ανάρρωση, θεραπεία, νέοι έρωτες.

ΖΥΓΟΣ: Αν είχατε στο μυαλό σας να παντρευτείτε, ήρθε η ώρα να το προτείνετε στο ταίρι σας. Επίσης μια συμφωνία που κυνηγούσατε από καιρό κλείνει σήμερα, αποφέροντας πολλά κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όποιο κι αν είναι το θέμα της υγείας που σας απασχολεί, από σήμερα και μετά η θεραπεία είναι δεδομένη. Ακόμα και τα χρόνια προβλήματα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Εξυγίανση και στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα ολοκαίνουργιο νέο ξεκίνημα, με καλή διάθεση και ενθουσιασμό, προ των πυλών. Το παρελθόν επιτέλους έχει αποχωρήσει οριστικά από τη ζωή σας και ανανεωμένοι βάζετε πλώρη για νέους προορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίζετε να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού σας ή τις οικογενειακές σας σχέσεις, που μπορεί να πάσχουν. Σκέφτεστε λίγο τα έξοδα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει σε σοβαρό βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα από τις σημερινές σας επαφές. Μια μετακίνηση ή ένα μικρό ταξίδι θα παίξει ανανεωτικό ρόλο στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετά από μια οικονομική ανασκόπηση, ανακαλύπτετε ότι δεν τα έχετε πάει και άσχημα με τα οικονομικά σας. Αν και χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, δεν γίνεται να μην σας επιβραβεύσουμε.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα