Φαρσοκωμωδία; Ξανά…γυρνά ο Κούγιας στον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ!

Σε θρίλερ ή και κωμωδία εξελίσσεται η υπόθεση της ομάδας του ΠΑΣ Κόρινθος η οποία μετά τον καταιγισμό αποχωρήσεων, βαρύγδουπων δηλώσεων, αλληλοκατηγοριών και αποκαλύψρων ένθεν και ένθεν των διοικητικών μελών ανοίγει ξανά τις αγκάλες της στον αποχωρήσαντα και απο την ίδια αλλά και απο τον Ολυμπιακό, Αλέξη Κούγια!

Η δήλωση Κούγια ήρθε λίγες ώρες μετά την συζήτηση που έγινε για το θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου

το οποίο θυμίζουμε έλαβε απόφαση παρά την σωρεία των αντιδράσεων και των καταγγελιών περί συμφωνίας που δεν διέπεται απο νομιμότητα,  αφενός να επιχορηγεί για 10 έτη με το ποσό των 50.000 ευρώ ετησίως την ομάδα και αφετέρου να της παραχωρήσει την αποκλειστική χρήση του δημοτικού σταδίου πληρώνοντας παράλληλα όλες τις υποχρεώσεις του χώρου ο δήμος, βεβαίως και τις εργασίες συντήρησης του!

Ο Δήμαρχος Σταυρέλης σε υψηλούς τόνους και παρ ότι σήμερα η ομάδα βρίσκεται στο Πρωτοδικείο αλλα και η απόφαση της πλειοψηφίας του στηρίχθηκε σε ένα πρακτικό Γενικής συνέλευσης όπου παρίσταντο μόνο τα 4 απο τα 9 μέλη και υπέγραφαν μόλις τα 3, διεμύνησε πως η απόφαση παραμένει, όποιος θέλει να προσφύγει να το κάνει και, προφανώς γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε σημείωσε: Όσο για τα διοικητικά,  κοντός ψαλμός αλληλούια!

Γνώριζε ο Νίκος Σταυρέλης τις αποφάσεις Κούγια; Είναι ένα ερώτημα. Τί κρύβεται πίσω απο τη ζέση της δημοτικής αρχής αλλά και της επιστροφής Κούγια είναι ένα δεύτερο ερώτημα.

Και βεβαίως κυρίαρχο είναι το ερώτημα που αφορά τις δηλώσεις που έγιναν απο τον παραιτηθέντα τότε Αλέξη Κούγια περί εκλογικών συμφωνιών και οφελών!

Ποιοί “έπαιξαν μπάλα” και πως με τον ΠΑΣ για τις εκλογες του Οκτώβρη;

Η Κόρινθος συζητά! Κι όσο κι αν θέλει ο κατα τα λοιπά αξιόλογος πρόεδρος του ΔΣ και δικηγόρος κ.Γιώργος Παπαβενετίου να πιστέψει πως δεν έχει βληθεί το κύρος του ΔΣ στην υπόθεση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, κάτι τέτοιο δεν αληθεύει.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

👉 Δήλωση των Αλέξη Κούγια , Γιώργο Οικονόμου, Κώστα Παπαγιαννόπουλου

” Κατόπιν της παραιτήσεως του κυρίου Πιέτρη από την αίτηση για τον διορισμό προσωρινής διοικήσεως στον ΠΑΣ Κόρινθος διότι δήθεν σημαντικά μέλη του ΔΣ όπως προσωπικά εγώ , ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος και ο Γιώργος Οικονόμου είχαμε παραιτηθεί από μέλη του ΔΣ ενώ στην πραγματικότητα ο μεν Κώστας Παπαγιαννόπουλος δεν παραιτήθηκε ποτέ και ο Γιώργος Οικονόμου και εγώ είχαμε παραιτηθεί μόνο από τις θέσεις του ταμία και του Προέδρου και παραμείναμε μέλη του ΔΣ , η Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου λόγω της υπάρξεως 5 νόμιμων μελών στο ΔΣ έκλεισε αυτόν τον δικαστικό κύκλο αναγνωρίζοντας ότι ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει νόμιμη διοίκηση η οποία μπορεί να συνεχίσει το έργο της. ”

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως την Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΔΣ με τα εξής θέματα :
1) Ανάληψη θέσεων Προέδρου – Ταμία – Γενικού Γραμματέα
2) Συμπλήρωση των μελών του ΔΣ ώστε να υπάρχουν 9 σύμβουλοι
3) Διοικητική και οικονομική λογοδοσία-ενημέρωση από τους κύριους Πιέτρη, Σουφρίλα , Τριαντάφυλλο για το διάστημα που διοίκησαν το σωματείο
4) Συνάντηση του ΔΣ με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη
5) Καθορισμός ημερομηνίας Γενικής Συνελεύσεως Σωματείου

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα