Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχει αρκετή εσωτερική ένταση, που συσσωρεύεται εδώ και καιρό και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να την εκτονώσετε, ειδάλλως θα έχετε θέματα. Η ψυχολογία σας επηρεάζεται από αυτό και χρειάζεται ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασταμάτητοι σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνική ζωή και τη διασκέδαση. Προσέξτε να μην καβγαδίσετε με κάποιους φίλους σας που δεν συμφωνούν με τα δικά σας πλάνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εριστικοί, επιθετικοί στο λόγο, αλλά και διαρκώς εκνευρισμένοι θα είστε σήμερα με όλους. Κυρίως όμως με τους συνεργάτες σας, που θεωρείτε ότι δεν αξίζουν την άνοδο όσο εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητα φαίνεται να σας πειράζει κυρίως στη διάθεση. Θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν. Αναζητήστε τους φίλους σας και τολμήστε να κάνετε μεγάλες βόλτες.

ΛΕΩΝ: Ερωτικοί, με άπλετο αισθησιασμό, θα διεκδικήσετε το ερωτικό σας ταίρι ό,τι και αν γίνει και δεν δέχεστε το «όχι» σαν απάντηση. Είστε αποφασισμένοι να περάσετε καλά και αυτό φαίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις περνούν από ψιλό κόσκινο, προκειμένου να ανευρεθούν τα κακώς κείμενα και να λυθούν. Δυστυχώς, κάποιοι από εσάς δεν θα καταφέρετε να πάτε πιο πέρα τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει είναι δύσκολο να διαγνωσθούν, κυρίως γιατί οφείλονται σε ψυχοσωματικές αιτίες. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να ηρεμήστε και να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καινούργιος έρωτας που προκύπτει θα σας απογοητεύσει, γιατί εσείς ζητάτε μια σταθερή σχέση, που να νιώθετε ασφαλείς, ενώ η άλλη μεριά απλά θέλει να περάσει καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το σπίτι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για σας και αυτό φαίνεται γιατί το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο επιθυμείτε να μένετε μέσα, να δεχθείτε τους φίλους σας και να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να συγχωρήσετε τα πάντα στους άλλους εκτός από την αχαριστία, και σήμερα θα διαπιστώσετε ότι «ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος». Δείξτε ψυχραιμία και αποφύγετε τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε άκαμπτοι και ισχυρογνώμονες. Θα κάνετε έναν διαχωρισμό λοιπόν ανάμεσα στους φίλους και στους γνωστούς. Οσοι συμφωνούν με τις θέσεις σας έχει καλώς.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σας στην επιφάνεια, για να διεκδικήσετε την υλοποίηση των ονείρων και των στόχων σας. Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται έτσι, ώστε να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια και αντοχή.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα