Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με τον υφυπουργό Παρά το Πρωθυπουργώ Παύλο Μαρινάκη

Με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της περιοδείας στην Αργολίδα κυβερνητικού κλιμακίου ενόψει των Ευρωεκλογών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα βήματα που ακολούθησε ο Δήμος Ναυπλιέων προκειμένου να εξυγιάνει τα οικονομικά του, ώστε  να τεθούν στέρεες βάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σταδιακά στην ανάπτυξη και ευημερία του.

Επιπλέον, ανέλυσε το όραμα της δημοτικής Αρχής, ώστε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας να γίνει ο πρώτος δήμος της χώρας, διεκδικώντας και εξασφαλίζοντας κονδύλια, με τα οποία θα γίνουν απαραίτητα έργα υποδομής για το δήμο. Ο δήμαρχος δήλωσε στον υφυπουργό ότι ο Δήμος Ναυπλιέων είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε επιδοτούμενο πρόγραμμα και κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών του.

Τέλος, ο  κ. Ορφανός έθεσε στον κ. Μαρινάκη, την άμεση ανάγκη να ενισχυθεί οικονομικά ο δήμος σε τομείς εξαιρετικά ευαίσθητους όπως είναι τα σχολεία και δομές, οι οποίες εξυπηρετούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα