Μαρινάκης απο Άργος: Ασύγκριτη η επαφή μου με τον κόσμο!

Την επαφή του με τον κόσμο τα τελευταία 2 χρόνια που ασκεί τα καθήκοντά του ως γραμματέας Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας και την ικανότητα που ανέπτυξε “να ακούει”, σημείωσε ως το πολυτιμότερο εφόδιο του στον αγώνα για την ευημερία της χώρας ο Παύλος Μαρινάκης.

Το στέλεχος που βρίσκεται μια ανάσα από τον Πρωθυπουργό εκτελώντας χρέη Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ αλλά και κυβερνητικού εκπροσώπου βρέθηκε σήμερα στο Άργος, πραγματοποιώντας επαφές και συζητήσεις, εν όψει βεβαίως της κρίσιμης κάλπης της 9ης Ιουνίου, κάλπης που θα πρέπει να περνά “στα ψιλά” αφού η Ελλάδα παλεύει να είναι μια απο τις εξελιγμένες ευρωπαικές χώρες και όχι ουραγός.

“Νιώθω σαν το σπίτι μου κάθε φορά που έρχομαι διότι, αν κάτι πήρα απο το ταξίδι των 2 ετών ως γραμματέας του κόμματος είναι η προσωπική επαφή με τον κόσμο και τους φορείς. Αυτή η επαφή με τους ανθρώπους δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο εφόδιο. Δεν θα μπορούσα να λείπω από την πανστρατιά της ΝΔ στις ευρωεκλογές και να βρεθώ δίπλα στους ανθρώπους που οφείλουμε τις επιτυχίες ως κόμμα, ως κυβέρνηση και ως χώρα. Οι πολίτες άντεξαν, πολέμησαν,  έβαλαν πλάτη και βλέπουν την Ελλάδα πλέον να γίνεται ευρωπαική χώρα” ανέφερε στην κοινή συνέντευξη τύπου που παρέθεσε  ο κ.Μαρινάκης στο δημαρχείο Άργους / Μυκηνών με τον δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο.
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Κυβέρνησης στην Πελοπόννησο, μεταξύ αυτών σημειώθηκε η μείωση της ανεργίας, αλλά και στην κυβερνητική φιλοσοφία που δεν διέπεται απο λόγια και υποσχέσεις αλλά από δουλειά και αποτέλεσμα.

“Στόχος μας είναι να τρέξουμε περισσότερο, να αυξήσουμε τα εισοδήματα των πολιτών, να βελτιώσουμε τις υποδομές και να καταστήσουμε την Ελλάδα χώρα κοντά στον ευρωπαικό μέσο όρο, λόγω κρίσης είμαστε χαμηλά σε αρκετούς δείκτες.

Ο πρωθυπουργός και όλοι μας προτιμούμε πράξεις και όχι λόγια. Δεν θα πούμε θα τα λύσουμε όλα όμως δουλεύουμε για να λυθούν. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν έχουμε μαγικό ραβδί για την λύση της όμως έχουμε τρόπους αντιμετώπισης” σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο, τους Βουλευτές αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής την αγορά του Άργους, συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες, έκανε αυτοψία σε εν εξελίξη έργα , πιστός στην φιλοσοφία του “να ακούς ώστε να μπορείς να παρεμβαίνεις ουσιαστικά” η οποία , όπως ανέφερε , είναι το πολυτιμότερο εφόδιο που έχει αποκτήσει τα τελευταία δυο χρόνια.

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα