Οι ισχυρές σχέσεις φέρνουν τα αποτελέσματα! Το υπόμνημα Μαλτέζου στον Μαρινάκη και η κοινή πορεία για το μέλλον του δήμου!

Ήταν μια ακόμα παρουσία που επικύρωσε όσα πριν απο λίγες ημέρες γράψαμε στο parapolitikaargolida.gr για το ισχυρό πολιτικό αποτύπωμα του Δημάρχου Άργους / Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου. Τις επαφές, τις συνεργασίες, την διείσδηση και κυρίως την παρέμβαση που υπάρχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στην δυνατότητα ο δήμος Άργους / Μυκηνών να πρωταγωνιστεί.

Ο Δήμαρχος Μαλτέζος υποδέχτηκε σήμερα στο δημαρχείο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκης. Η επαφή περιλαμβάνεται στα πλαίσια της περιοδείας του κ.Μαρινάκη για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ωστόσο η συζήτηση και η συνεργασία δεν περιορίστηκε σε αυτές.

Παραδόθηκε υπόμνημα με συγκεκριμένα έργα και προτεραιότητες που η δημοτική αρχή Μαλτέζου έχει θέσει αφενός για να οδηγήσει το δήμο έξω απο το σημερινό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αφετέρου να του επιτρέψει να λάβει την θέση η οποία του ανήκει, με την υλοποίηση έργων σε κάθε τομέα. Άλλωστε η παρουσία των δυο Γ.Γ των υπουργείων πολιτισμού κ.κ Διδασκάλου και Μαγουλά συνετέλεσαν σε αυτό στο μέγιστο βαθμό.

“Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει πάντα το κυβερνητικό ενδιαφέρον  σε όλα τα θέματα που έχουμε θέσει για την 5ετία ως δημοτική αρχή , θέματα που έχουμε θέσει από την αρχή υπόψιν  και της κυβέρνησης και των βουλευτών μας. Εμείς πιστεύουμε οτι με την σωστή συνεργασία α και β βαθμού και των δυο  βαθμών με  την κυβέρνηση θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τον  δήμο να ξεπερνά τα προβλήματα που έχει και να οδηγείται στο μέλλον που του αρμόζει. Είναι τιμή και χαρά να υποδέχομαι τον κ.Μαρινάκη σήμερα στο δήμο Άργους / Μυκηνών και βεβαίως όλο το κλιμάκιο με το οποίο υπάρχει άριστη συνεργασία” ανέφερε στο καλωσόρισμά του ο Γιάννης Μαλτέζος.

Στο υπόμνημα που παραδόθηκε στον Παύλο Μαρινάκη, πρώτο έργο υλοποίησης είναι η ανάπλαση της νεοκλασσικής αγοράς Άργους, ένα αίτημα των Αργείων για πολλά έτη.

Τα…υπόλοιπα έργα ο δήμαρχος δεμσεύτηκε να αποκαλύψει εν καιρώ, καταδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την σοβαρότητα με την οποίαν αντιμετωπίζει τα καθήκοντά του, την απαλοιφή της φιλοσοφίας της δημιουργίας εντυπώσεων.
“Κάθε υπόμνημα φτάνει στον Πρωθυπουργό και σε όλους όρους πρέπει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες” ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν διαπνέεται απο ακατάσχετη υποσχεσιολογία και ανέφικτα λόγια προς τέρψην αλλά είναι μια κυβέρνηση που εργάζεται καθημερινά, μια κυβέρνηση που συνεργάζεται με την αυτοδιοίκηση ώστε όλα όσα πρέπει να γίνονται να δρομολογούνται και να υλοποιούνται, όχι με μαγικό ραβδί, αλλά με συνέπεια και προσπάθεια.
Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ευτυχής για την παρουσία του στην αρχαιότερη πόλη και ευτυχής που μέσα απο τις περιοδείες του τα τελευταία 2 έτη κατορθώνει , συνομιλώντας και ακούγοντας να είναι ένας ουσιαστικός κρίκος στην προσπάθεια που γίνεται οι τόποι και η χώρα συνολικά όχι μόνο να ανακάμψουν αλλά και να πρωταγωνιστήσουν.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα