Συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθησαν, χθες (12.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 47 ετών, αντίστοιχα, γιατί απέρριψαν στο έδαφος φιαλίδιο περιέχον χασισέλαιο, συνολικού βάρους -19- γραμμαρίων, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 47χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -7,5- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο ναρκωτικά Συνελήφθη, προχθές (11.5.2024) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (12.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (12.5.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα-σουπερμάρκετ -3- φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα