Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (10.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε ληστείες, αρπαγές και εκβιάσεις.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (10.5.2024) το μεσημέρι, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 41χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.5.2024) το απόγευμα, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης,  27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -94,42- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και -1- ζυγαριά ακριβείας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (10.5.2024) το απόγευμα, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 17 και 20 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (10.5.2024) το απόγευμα, στην Άνθεια, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού και στη συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα