Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Θα εφεύρετε αρκετούς λόγους για να κάνετε μετακινήσεις, αλλά τα νέα που θα ακούσετε από τις επικοινωνίες σας ίσως και να μην είναι πολύ ευχάριστα. Χρειάζεται διπλωματία για να αντιμετωπίσετε τα σημερινά γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεθοδικοί ως προς τη διαχείριση των εσόδων σας, θα καταφέρετε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε ένα γερό κομπόδεμα, που θα σας χρησιμεύσει αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μαχητικοί αλλά και μάχιμοι ως προς τις διεκδικήσεις των επιδιώξεών σας. Η τύχη σάς δείχνει το καλό της πρόσωπο σήμερα και μπορείτε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετά άβολη η σημερινή ημέρα, σας φέρνει μια ψυχολογική αδιαθεσία, που δεν θα βρείτε εύκολο να χειριστείτε. Αρκετά έντονο το παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν από σήμερα μπορεί να αποδειχθούν, εκτός από καλοί φίλοι ή συνεργάτες, και πολύ χρήσιμοι στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις αρχίζουν να δείχνουν θετικές εξελίξεις και αυτό σας ικανοποιεί. Να αποφύγετε να αντιπαρατεθείτε με ανθρώπους που θέλουν να επιβάλουν τα θέλω τους επάνω σας.

ΖΥΓΟΣ: Προκειμένου να πετύχετε στις προσδοκίες σας, χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία. Σήμερα όμως ο λόγος σας είναι επιθετικός, γι’ αυτό και οι πιθανότητες να πετύχετε πράγματα είναι λιγοστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κακοδιάθετοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας σήμερα, δεν θα είστε όσο κοινωνικοί χρειάζεται. Αυτό δε που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η λύση διάφορων μυστηρίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε επαγρύπνηση για τις ανειλημμένες υποχρεώσεις και συμφωνίες σας. Προσέξτε να είστε συνεπείς σε ό,τι έχετε υποσχεθεί, γιατί είναι εύκολο να ξεφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα ξεκινά ένα διάστημα όπου η τύχη θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και θα σας δώσει ευκαιρίες για εξέλιξη των σχεδίων σας. Σε άνοδο τα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχάριστα τα νέα από το έτερον ήμισυ. Οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκτός από το ότι θα λύσουν αρκετές απορίες σας, δίνουν και μια αίσθηση χαράς, επειδή βρίσκετε ανταπόκριση από τον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια συμφωνία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό σήμερα πραγματοποιείται και μάλιστα με πολύ εποικοδομητικό και προσοδοφόρο τρόπο. Αυτό σας ικανοποιεί πολύ.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα