Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία, Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου στη Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (9.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Επιδαύρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική  επιχείρηση όπου σε δασική περιοχή διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -77- εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γλάστρα με σπόρους κάνναβης και καλλιεργητικός εξοπλισμός. Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, -2- φιαλίδια περιέχοντα χασισέλαιο, -5- τρίφτες κάνναβης, -2- μαχαίρια και -1- σπαθί.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (9.5.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Εξιχνίαση μία (1) περίπτωση απάτης και παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1)  περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 4.5.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για απάτη και παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα. Ειδικότερα, ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και προσποιούμενος τον υπάλληλο λογιστικού γραφείου, με τα προσχήματα χορήγησης επιδόματος “market pass”, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.
Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (9.5.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 76χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα