Ακυβέρνητο καράβι ο ΠΑΣ – Αποχωρεί αμετάκλητα ο Πρόεδρος

Η ήττα απο τον Παναργειακό και η απώλεια του πρωταθλήματος -συνεπώς και η άνοδος- αποτέλεσε όπως φαίνεται την αρχή του τέλους για τον ιστορικό ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ο οποίος λίγες εβδομάδες μετά βρίσκεται στο Πρωτοδικείο και σε μια απίστευτη διαμάχη στελεχών διοίκησηε τα οποία το ένα μετά το άλλο αποχωρούν και μάλιστα με θόρυβο!

“Η φτώχεια φέρνει γκρίνια ” λέει ο λαός μας εν προκειμένω αποδεικνύεται όμως πως και η ήττα φέρνει, όχι βέβαια μόνο γκρίνια αλλά και αποκαλύψεις, παρατηρούμε τα στελέχη τα καρφώνουν το ένα το άλλο , να επιρρίπτουν ευθύνες και φυσικά να δημοσιοποιούν στο βωμό του σώζον εαυτόν σωθήτο, συζητήσεις, ενέργειες και δεδομένα εσωτερικά.

Με τον φίλαθλο και για ακόμα μια φορά απογοητευμένο κόσμο της  Κορίνθου να παρακολουθεί , παρ ότι πίστεψε ξανά και ακολούθησε την ομάδα, απο χθες υπάρχει νέος καταιγισμός δηλώσεων απο τα στελέχη διοίκησης της Κορίνθου αλλά και τον Αλέξη Κούγια.

Πριν απο λίγα λεπτά, ο Γιώργος Πιέτρης, ο επιχειρηματίας που είχε αναλάβει την προεδρία μετά την παραίτηση Κούγια και ευθαρσώς δήλωσε πριν απο λίγες ημέρες όταν φούντωναν οι φήμες για κατάθεση της ομάδας στο Πρωτοδικείο,  “η διοίκηση είναι εδώ, μην  φοβάστε”, πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook  πως αποχωρεί ΟΡΙΣΤΙΚΆ  και αμετάκλητα!

Φίλες και φίλοι Κορίνθιοι,
με θλίψη βίωσα τις πρόσφατες εξελίξεις αλλά και πληροφορήθηκα τις δηλώσεις ανθρώπων με τους οποίους έχουμε κάνει αδελφική παρέα και μας ένωνε αγάπη σχετικά με την λατρεμένη μας ομάδα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.
Πως φτάσαμε ως εδώ;
Πως φίλοι που τους ένωνε η κοινή «καψούρα» για την αγαπημένη τους ομάδα τώρα «μαλλιοτραβιούνται» στα κανάλια και στα sites;
Πως άνθρωποι που επένδυσαν χρόνο και χιλιάδες ευρώ με ατελείωτα όνειρα για ανόδους, τίτλους και κατακτήσεις έφτασαν στην μεταξύ τους διαπόμπευση και στον διασυρμό;
Αναλαμβάνω, ως ένας απ’ όλους τις ευθύνες που μου αναλογούν και ζητώ συγνώμη!
Τον τελευταίο μήνα και δαπανώντας χιλιάδες ευρώ προσπάθησα να γιατρέψω τις πληγές από την εσωτερική διαμάχη της ομάδας νομίζοντας ότι είμαι ο μόνος που έχει απομείνει σ’ ένα ακυβέρνητο καράβι που χτυπήθηκε αλύπητα από κακοκαιρία…
Φαίνεται ότι προφανώς έκανα λάθος!
Αρκετοί, αν όχι πολλοί, εμφανίστηκαν στο Πρωτοδικείο ή έκαναν δηλώσεις και δηλώνουν παρόν στην επόμενη μέρα της ομάδας! Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι έκανα λάθος και ότι η απόπειρά μου να σώσω την ομάδα μετά τις μαζικές αποχωρήσεις που ακολούθησαν την ήττα από τον Παναργειακό ήταν ουτοπία. Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω ούτε για την προσπάθεια αυτή, των τελευταίων ημερών, που συνοδεύτηκε με την κατάθεση χιλιάδων ευρώ στο ταμείο της ομάδας ούτε με την γενικότερη ενασχόληση μου με τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.
Όμως, εχτές διαπίστωσα ότι τελικώς εγώ αποτελώ το πρόβλημα και ότι η τάχα αυταρχική και απολυταρχική συμπεριφορά μου δημιούργησε όλα τα δεινά της ομάδας ή τουλάχιστον τα περισσότερα.
Δηλώνω ευθαρσώς ότι αποχωρώ από την διοίκηση της ομάδας οριστικά και αμετάκλητα. Δεν τρέφομαι από καμία ματαιοδοξία να είμαι ισόβιος πρόεδρος της ομάδας ούτε αποκομίζω κάποιο όφελος απ’ αυτό, όπως και οι υπόλοιποι. Επομένως, αφού το πρόβλημα ήμουν εγώ, το πρόβλημα παύει να υπάρχει.
Στον φίλο μου Αλέξη Κούγια απαντώ ότι σαφώς δεν γνωρίζω «τόση μπάλα όσο αυτός» και ουδέποτε ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα, επειδή γνωρίζει τα του ποδοσφαίρου όσο λίγοι, εάν αποφασίσει να αναλάβει αυτός τα ηνία της ομάδας, θα είμαι ξανά δίπλα του, και όπως το μακρινό 2002 που τα οικονομικά μου δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση.
Σε όλους τους υπολοίπους συνοδοιπόρους αυτά τα δύο χρόνια εύχομαι να πάνε την «Μπάρτσα» μας ψηλότερα απ’ όσο έχουμε φανταστεί και εάν τους πίκρανα τους ζητώ συγγνώμη απ’ την καρδιά μου!
Ως επίλογο αφήνω αυτό.

Ανάμεσα σε όλους άδραξε την ευκαιρία και πετάχτηκε από την λάσπη και ένας τύπος αμίμητος ! Άρχισε πάλι «τα τρελά τους» για χιλιάδες «αόρατα ευρώ», φράση που είχα ξαναγράψει και είχα αναφέρει και με παρεξήγησε ο Αλέξης ο Κούγιας ότι την χρησιμοποίησα γι’ αυτόν, για αγώνα, για παραιτήσεις ή μη παραιτήσεις, για έσοδα, έξοδα, εισιτήρια, ταμεία, επιχορηγήσεις, αγορές και «πράσινα άλογα»…
Ευτυχώς είμαστε Κορίνθιοι και γνωριζόμαστε όλοι καλά! Την στιγμή που φώναζες για τα χιλιάδες ευρώ δεν κρατήθηκα και φώναξα:
«Φίλε μου, τα ρέστα …έλα να πάρεις…»!

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ 

Η δίνη που υπάρχει στην ιστορική ομάδα της Κορίνθου όμως είναι και πολιτικό ζήτημα αφού, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, η νέα δημοτική αρχή αποφάσισε σ ένα σύμφωνο που πολλοί είπαν πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις νομιμότητας -και πέρασε απο την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου- οχι μόνο μα επιχορηγήσει τον ΠΑΣ με 50.000 ευρώ αλλά και να του παραχωρήσει το στάδιο της Κορίνθου αποκλειστικά για 10 έτη!

Η αντιπολίτευση και ο πρώην δήμαρχος Βασιλης Νανόπουλος μιλούν για έκθεση του νέου δημάρχου ο οποίος βέβαια πλην της αποκατάστασης καλείται και να εξηγήσει του λόγους των ενεργειών του.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Μέγα – ένα ακόμα ολίσθημα -του κ. Σταυρέλη ο χειρισμός του θέματος ΠΑΣ Κόρινθος .
1. Επί 2 ώρες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προσπαθούσε άρον άρον να μας πείσει ότι πρέπει να επιχορηγηθεί η ομάδα πριν το Πάσχα και να εγκριθεί η πρόταση που υπέβαλλε .
2. Το ίδιο έκανε και στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής όπου παραβρέθηκε και έφερε την επιχορήγηση των 50.000 € στην ομάδα ΠΑΣ Κόρινθος χωρίς να είναι στην εισήγηση της υπηρεσίας και με πρόταση για άμεση καταβολή πριν το Πάσχα . Γιατί άραγε ? Τι έχουν να πουν οι σύμβουλοι που ψήφισαν άκυρη και παράνομη απόφαση?
3. Δικαιώθηκε πλήρως η θέση μας από τα πράγματα -δείτε ανάρτησή μου της 24.4.24 . Είναι προς το συμφέρον της δημοτικής αρχής να εξετάζει με προσοχή τις θέσεις μας .
4. Στηρίζουμε πλήρως ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την ομάδα ΠΑΣ Κόρινθος και με νόμιμη διοίκηση σύντομα και σύννομες αποφάσεις ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να πετύχει τους στόχους της και την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία .

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα