Συλλήψεις σε Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (7.5.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άστρος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς Συνελήφθη, χθες (6.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 65χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει σκύλο, για τον οποίο δεν πληρούταν οι κανόνες ευζωίας του. Επιπρόσθετα, όπως εξακριβώθηκε, ο 65χρονος δεν είχε προβεί στην αναγκαία κτηνιατρική εξέταση του. Τέλος, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και απείθεια Συνελήφθη, χθες (6.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ο 30χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε δακτυλοσκόπηση και φωτογράφιση. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα