Επιστρέφουν “οπλισμένοι” με…υπομονή!

Ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία για όσους επιστρέφουν σήμερα (07/05) από τις διακοπές του Πάσχα. Σε ποιους δρόμους εντοπίζονται προβλήματα.

«Οπλισμένοι» με υπομονή και… αντοχές πρέπει να είναι όσοι «απέδρασαν» από την Αθήνα για τον εορτασμό του Πάσχα, καθώς από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (07/05), η κίνηση είναι σε υψηλότατα επίπεδα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την Τροχαία, η έξοδος του εφετινού Πάσχα ήταν η μεγαλύτερη από την εποχή της πανδημίας, ενώ, το μποτιλιάρισμα αναμένεται να «εκτονωθεί» αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα, αργές ταχύτητες παρατηρούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, που ξεκινά από τα διόδια της Θήβας και επεκτείνεται σε μεγάλο μήκος, ενώ, αρκετή ταλαιπωρία υπάρχει και για τους οδηγούς που επιστρέφουν στην Αθήνα από την Κόρινθο καθώς από το Κιάτο, την Κόρινθο, τους Αγίους Θεοδώρους και τη Νέα Πέραμο, όπου κατά τόπους τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Μικρές καθυστερήσεις υπάρχουν και στα διόδια Αφιδνών.

Από τις 06:00 της Δευτέρας του Πάσχα έως τις 02:00 τα ξημερώματα σήμερα, 64.100 οχήματα πέρασαν από την Αθηνών – Κορίνθου και 46.814 από την Αθηνών –Λαμίας, ενώ, σε ισχύ βρίσκονται τα μέτρα της Τροχαίας.

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της ΕΛΑΣ, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ, έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα