Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.5.2024) το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.5.2024) το μεσημέρι, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για  κλοπή Συνελήφθη, χθες (4.5.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να αφαιρεί αγροτικό εργαλείο από αποθήκη ημεδαπού. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 27χρονος λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει ακόμη ένα εργαλείο από αύλειο χώρο οικίας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα