Ένας Τελικός Κυπέλλου….Γιορτή του Ποδοσφαίρου!!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για τη σεζόν 2023-2024, που διεξήχθη την Κυριακή 1 Μαΐου 2024 στο Δ.Α.Κ. Δήμου Άργους – Μυκηνών μεταξύ των ομάδων του Α.Π.Ο. Παναργειακού και Ένωσης Ερμιονίδας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας της περιόδου 2023-2024 καθώς και στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας για τη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Και οι δυο ομάδες μας, παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού αμείωτο ως τη λήξη του αγώνα.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, στον Ταξίαρχο κ. Πιπέρη Ευάγγελο, στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Λαθούρη Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας προσέφεραν καθώς επίσης και στις ομάδες του Παναργειακού και Ένωσης Ερμιονίδας που αγωνίστηκαν επιδεικνύοντας υψηλό αθλητικό φρόνημα.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταμάτης Αλέξανδρος, η Γενική Γραμματέας κ. ΠανοβράκουΕλένη και τα Μέλη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. ΚαραμπήςΝικόλαος, κ. Τσιλογιάννης Ευάγγελος και ο κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος.

Επίσης από την τοπική αυτοδιοίκηση ο ΔήμαρχοςΆργους Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γαβρήλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Δαμάλας Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.) Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Σελλής Χαράλαμπος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άργους – Μυκηνών κ. ΒαρδάκαςΑντώνιος, κ. Δούρος Παναγιώτης και κ. ΠούλοςΧρήστος.

 

Ευχαριστούμε το διαιτητή κ. Κόλλια Γεώργιο, τους βοηθούς κ. Λυκομήτρο Ευάγγελο και κ. Μάκρη Νικόλαο, καθώς και τον τέταρτο διαιτητή κ. Τριαντάφυλλου Ραφαήλ.

 

Επιπλέον, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:

 

Σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση του τελικού. Στους χορηγούς μας (Σιδέρης Κώστας – Γεωργικά εφόδια και αντιπρόσωπο της εταιρίας γεωργικών μηχανημάτων JohnDeere και BG NATURA Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. – Διαχείριση Απορριμμάτων, Ανακύκλωση, scrap – Πριόβολο Σταύρο). Στο ΕΚΑΒ για την υποστήριξη στον αγώνα. Στο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. ΜαλτέζοΙωάννη για την παραχώρηση του γηπέδου «Δ.Α.Κ. Άργους – Μυκηνών», καθώς και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Δαμάλα Σωτήριο για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε. Στο Φροντιστή της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Μπαλτά Ευάγγελο για την αμέριστη βοήθειά του στη διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Αργολίδας. Στα Μ.Μ.Ε. για την υποστήριξη και προβολή του τελικού.

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας

 

Βασίλης Γ

. Σιδέρης

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα