Έπαιξαν με πάθος οι “μικροί λύκοι!”

Η μεγαλύτερη επιτυχία δεν είναι να μην αποτύχεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις. Να μάθεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, στις δυνατότητες σου και να μάχεσαι για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να δουλεύεις συστηματικά και να προσπαθείς διαρκώς να γίνεις ακόμα καλύτερος.
Με αυτές τις αρχές γαλουχούνται οι νεαροί Λύκοι στις Ακαδημίες και το έκαναν πράξη σε ένα ιδιαίτερα δυνατό και απαιτητικό τουρνουά.
Αν και μικρότεροι οι περισσότεροι, σε σχέση με τους συναθλητές τους, με την πολύτιμη συμπαράσταση των εφήβων Λύκων στάθηκαν εξαιρετικά. Με πείσμα και πάθος αγωνίστηκαν από το πρώτο λεπτό σε όλους τους αγώνες φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι και αποκομίζοντας υπερπολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Αυτό μας τόνισε και ο προπονητής τους Χάρης Μπαλτατζής’:
«Λαμβάνοντας μέρος στο final 8 των εφήβων γνωρίζαμε εξαρχής τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και στα 3 παιχνίδια που αγωνιστήκαμε, καθώς η ομάδα μας αποτελείται από 12 παίκτες της παιδικής ομάδας και μόλις 4 έφηβους, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσαν. Θεωρώ ότι είμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες, αντιμέτωποι με ομάδες που στο περσινό πρωτάθλημα ήταν στις 3 πρώτες θέσεις. Οι αγώνες αυτοί θα φανούν πολύ χρήσιμοι στους παίδες μας, για την προετοιμασία για τα μπαράζ του παιδικού πρωταθλήματος που έρχεται το καλοκαίρι.»
#diomidishc #wolfaki

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα