Δελτίο τύπου από την Αλλαγή Πορείας για την ελεγχόμενη στάθμευση

 

Με λύπη μας βλέπουμε η δημοτική αρχή Μαλτέζου να έχει καταργήσει την υπηρεσια ελεγχόμενης στάθμευσης. Ένα μέτρο το οποίο εξυπηρετούσε τα μέγιστα την εμπορικότητα της πόλης του Άργους και είχε ένθερμους υποστηρικτές τους εμπόρους, τους καταναλωτές και διαχρονικά τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.

Διασφάλιζε πως δε θα παρκάρουν έξω απο τα καταστήματα οι ίδιοι οι έμποροι που είχαν (κάποιοι λίγοι) αυτήν τη νοοτροπία, οι υπάλληλοι τους, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών , του δήμου, τραπεζών κα. και μπορούσαν όλοι με χαμηλό αντίτιμο για μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν τις γρήγορες δουλειές παρκάροντας, για μια δυο ώρες, μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Σήμερα η εγκατάλειψη και σε αυτήν την υπηρεσία έχει οδηγήσει σε αναρχία, οι έμποροι κάνουν δημόσιες εκκλήσεις να μην παρκάρουν τα οχήματα τους τουλάχιστον οι… υπάλληλοι τους έξω από τα ίδια τους τα καταστήματα, οι καταναλωτές δυσανασχετούν.

Καλούμε τη δημοτική αρχή τάχιστα να επαναφέρει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης ώστε να ανακουφιστεί ο εμπορικός κόσμος και να μην καταργήσει μια επιτυχημένη υπηρεσία, με τις όποιες δυσλειτουργίες στην εφαρμογή της, μόνο και μόνο επειδή είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα