Γ.Μαλτέζος: Τα σκυλιά αλυχτάνε αλλά το καραβάνι προχωρά!

Post του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών για τους αναποδογυρισμένους κάδους και τα όσα παρατηρήθηκαν στο λόφο της Ασπίδας

👉 Ξημερώματα Κυριακής των Βαΐων, οι κάδοι στην είσοδο προς τον Λόφο της Ασπίδας ήταν άδειοι και η γύρω περιοχή καθαρισμένη.
Όταν πέρασα 09:30 το πρωί της ίδιας μέρας αντίκρυσμα μια διαφορετική εικόνα. Αναποδογυρισμένος ο ένας κάδος, ρούχα διασκορπισμένα στα χώματα, ογκώδη αντικείμενα αφημένα, λες και όλα αυτά να έγιναν επίτηδες …
Ενημέρωσα την αντιδήμαρχο καθαριότητας κα Anastasia Argyropoulou , η οποία έσπευσε μαζί με ανθρώπους της καθαριότητας , τα μάζεψαν και τα ρούχα βάρους 200 κιλών τα έστειλαν για ανακύκλωση.

👉 Η υπεράσπιση της πόλης μας, της καθαριότητας και των υπηρεσιών του δήμου εκτός από δικαίωμα μας είναι και υποχρέωση μας να τα προασπίζουμε.

Κατά τα λοιπά, μηχανήματα του δήμου έχουν ήδη ξεκινήσει να πλένουν τους κάδους απορριμμάτων , η λαική αγορά έχει καθαριστεί και πλυθεί με ειδική σκούπα, τα φρεάτια της ψαραγοράς πλύθηκαν και απολυμάνθηκα διεξοδικά.

📌 Επειδή η 5 ετία είναι μια μακρά περίοδος, σε κάποιες λίγες φωνές του παρελθόντος απαντάμε με την γνωστή αραβική παροιμία “Τα σκυλιά αλυχτάνε αλλά το καραβάνι προχωρά…”

#ioannismaltezos

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα