Συλλήψεις σε Αργολίδα και Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (28.4.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.4.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 29χρονη ημεδαπή, γιατί η 29χρονη προσπάθησε να προμηθεύσει 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος κρατούταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, με μικροποσότητα ηρωίνης, που είχε αποκρύψει επιμελώς σε ένδυμα. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία τους, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (28.4.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μαζί με ανήλικο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται αφαίρεσαν από -2- ημεδαπές χρήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση  δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα