Άργος: Έρχονται…πρόστιμα για τα ογκώδη!

Αποφασισμένη να βάλει τάξη στον τομέα καθαριότητας προωθώντας παράλληλα την ανακύκλωση εμφανίζεται η δημοτική αρχή Άργους – Μυκηνών μέσα απο μια σειρά με συγκεκριμένες ενέργειες. Μια εξ αυτών αφορά την ενημέρωση των πολιτών για το τι ακριβώς προβλέπεται βάσει ισχύοντος κανονισμού αλλά και για το ποιές θα είναι οι συνέπειες. Έχει προηγηθεί καμπάνια ενημέρωσης, σήμερα δίνονται  οδηγίες περι ογκωδών!

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας, τα υπόλοιπα καθαρισμού κήπων πρέπει να συσκευάζονται σε ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους.

Τα προϊόντα κοπής δένδρων, κλαδιά κλπ. πρέπει να συσκευάζονται σε δέματα δεμένα με ανθεκτικό σκοινί ή σύρμα. Πριν την απόθεσή τους πλησίον των κάδων πρέπει απαραίτητα να ενημερώνεται το Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων στο τηλ. 2751063488, 2751063484.

Παρακαλούνται οι πολίτες εν όψει του εορτασμού του Πάσχα και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, να τηρούν την προβλεπόμενη διαδικασία αποκομιδής και να μην αποθέτουν ανεξέλεγκτα στα πεζοδρόμια προϊόντα κλαδεμάτων, καθαρισμού κήπων και γενικά ογκώδη αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι για την παράβαση των σχετικών διατάξεων του κανονισμού καθαριότητας επιβάλλεται πρόστιμο 100 έως 300€.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα