Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (27.4.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (27.4.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- 24χρονοι ημεδαποί και -1- 22χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από οικεία, ηλεκτρικές συσκευές και αντικείμενα αλουμινίου, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (27.4.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- κροτίδες και -1- βεγγαλικό. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 74χρονη, για παραμέληση της εποπτείας του ανηλίκου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (27.4.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 18χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με άγνωστο συνεργό του,  την 26.4.2027 αφαίρεσαν από οικίσκο ηλεκτρολογικά είδη, μεταλλικά και χάλκινα αντικείμενα. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 24.4.2024 είχαν διαπράξει -1- περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση. Τέλος, όπως προέκυψε ο 18χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (27.4.2024) το πρωί, στην Κυπαρισσία,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 17χρονος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός, πατέρας του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα