“Ευρωεκλογές 2024: Συμμετέχω – Δεν απέχω” από το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός χαιρέτησε την εκδήλωση με θέμα, “Ευρωεκλογές 2024: Συμμετέχω – Δεν απέχω”,  την οποία διοργάνωσαν οι senior και junior ambassadors του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου την Πέμπτη 25  Απριλίου, στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«…Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η σημερινή θεματολογία  της εκδήλωσης διότι οι πολίτες δεν μπορούν να αισθάνονται ότι «ανήκουν» στην Ευρωπαϊκή Ένωση εάν δεν γνωρίζουν τι κάνει η ΕΕ και δεν κατανοούν το γιατί. …

Με τη βεβαιότητα ότι θα ωφεληθούμε όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και προσκεκλημένοι από την εμπειρία που την συμπληρώνουν αρμονικά ο λόγος, ο διάλογος αλλά και η προβολή της πνευματικής παραγωγής των παιδιών και των υπευθύνων καθηγητών τους, σας ευχαριστώ πολύ που κάνετε το Δήμο Ναυπλιέων κοινωνό της προσπάθειας σας κι εύχομαι στους συντελεστές της εξαιρετικής αυτής δράσης να έχουν πάντοτε τη δύναμη και τη διάθεση να υπηρετούν τέτοιες συνέργειες».

Καλεσμένοι στην εκδήλωση μεταξύ άλλων επισήμων ήταν ο Γενικός Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου στο  Ντίσελντορφ κ. Βασίλης Κοΐνης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.  Δημήτρης Πτωχός. Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συζήτηση και παρουσίαση των έργων,  τα οποία δημιούργησαν μαθητές και μαθήτριες από τα Λύκεια της Περιφερειακής  Ενότητας Αργολίδας συμμετέχοντας στον μαθητικό διαγωνισμό αφίσας με  θέμα “Ευρωεκλογές 2024: Συμμετέχω – Δεν απέχω”.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα