Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Κυκλοθυμικοί και ευμετάβλητοι σήμερα, επιδιώκετε την αναγνώριση και επιθυμείτε την επιδοκιμασία των άλλων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται από τους άλλους. Να προσέχετε τις τάσεις σας για υπερβολές στο φαγητό και τα γλυκά.

ΤΑΥΡΟΣ
Το παρελθόν, και ό,τι έχει να κάνει με αυτό, θα σας επηρεάσει έντονα σήμερα. Θα πληγωθείτε χωρίς να φταίτε και χωρίς λόγο. Νευρώσεις που οδηγούν στην απομόνωση θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά εσείς πρέπει πάση θυσία να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για να καλύψετε την ανάγκη σας για φιλίες, θα κάνετε φιλίες που πιθανότατα να είναι επιφανειακές. Κυκλοφορείτε ανάμεσα στους γνωστούς σας, αλλά θα πρέπει να σταματήσετε να τους αφήνετε να σας επηρεάζουν συναισθηματικά. Λειτουργείτε καλύτερα σε ομάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν η ανάγκη σας είναι να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας και να τύχετε προαγωγής, σήμερα, οι γυναίκες θα συμβάλουν σε αυτό. Αναγνώριση και επιτυχία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Οικονομική άνοδος και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ
Ισχυρές οι ηθικές σας αρχές, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και τις αξίες της. Σήμερα, οι πεποιθήσεις σας θα βασιστούν στις ευκαιριακές συγκινήσεις, γι’ αυτό μην τις οικειοποιηθείτε. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έντονος αισθησιασμός σας και τα έντονα συναισθήματά σας σήμερα θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε την ερωτική περιπέτεια σε κάθε σας δραστηριότητα. Αν όμως δεν θέλετε να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να βάλετε φρένο στις ερωτικές σας επιδιώξεις.

ΖΥΓΟΣ
Θα νιώσετε ολοκληρωμένοι και με εκπληρωμένες τις επιθυμίες σας. Επίκειται ένας γάμος, μια σχέση, ακόμα και μια συνεργασία, που εδώ και καιρό σχεδιάζετε. Ενας επαγγελματικός συνεταιρισμός, δε, υπόσχεται πολλά οικονομικά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ψυχοσωματικά προβληματάκια υγείας, κυρίως από άγχος που σας προκαλούν οι συχνές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Μην αμελείτε να χαλαρώνετε πού και πού. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν προβλήματα με τα κατοικίδιά σας, αν φυσικά έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια άβολη κατάσταση προκύπτει σήμερα από την οικογένεια του συντρόφου σας. Ωστόσο, αυτό είναι μια διαπίστωση για σας ότι εξαρτάσθε συναισθηματικά από το ταίρι σας και ίσως αυτό σας εγκλωβίσει. Να προσέξετε την τάση σας για τυχερά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα διαπιστώσετε ότι οι οικογενειακές σχέσεις, τελικά, είναι οι πιο ισχυρές για σας. Είναι τόσο σημαντικές, που επηρεάζουν όλες τις άλλες πλευρές της ζωής σας. Ιδιαίτερα η μητέρα ασκεί τέτοια επιρροή επάνω σας, που μπορεί να σας παρασύρει σε συναισθηματικές εξάρσεις άνευ λόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν υπάρχουν κοινές δραστηριότητες με τα αδέλφια σας,σήμερα θα είναι μια πολύ επικερδής, σε όλους τους τομείς, ημέρα.Ομως, η ανία είναι εχθρός σας. Βαριέστε εύκολα τη ρουτίνα, και τότε αναζητάτε διαφυγή στη φαντασία και στην ονειροπόληση.

ΙΧΘΥΕΣ
Η έντονη ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια σας κάνει πολύ καλούς στις επιχειρήσεις. Ευνοούνται οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το φαγητό, τα κτηματομεσιτικά και τα οικιακά προϊόντα. Οικονομική άνοδος και ευημερία, αλλά προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα