100 χρόνια ΤΕΕ / Μπροστάρης ανάπτυξης και ευημερίας!

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος συμπλήρωσε τα 100 του χρόνια και γιορτάζει αυτόν τον αιώνα ζωής, στους δρόμους της χώρας!

Της χώρας στην ανάπτυξη της οποίας έχει συμβάλει καθοριστικά και συνεχίζει, όντας ο τεχνικός σύμβουλος του κράτους σε όλα τα μεγάλα έργα!

Με σύνθημα <100 χρόνια ΤΕΕ, σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε>, η κινητή μονάδα του Επιμελητήριου κάνει στάση σε 45 πόλεις της χώρας σε ένα Roadshow που στόχο έχει αφενός την ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις του φορέα και αφετέρου την ενδυνάμωσή του μέσα από την προσέλκυση και νέων μηχανικών.

<Απευθύνω κάλεσμα σήμερα απο εδώ και στους νέους συναδέλφους να είναι κοντά στο ΤΕΕ ,μόνο να κερδίσουν έχουν από ένα δυνατό ΤΕΕ> αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ν.Ε ΤΕΕ Χρήστος Μαστορίκος από το Ναύπλιο όπου σήμερα στάθμευσε η κινητή μονάδα και συμπλήρωσε <Το ΤΕΕ ήταν πάντα αρωγός ανάπτυξης από την εποχή του Χαριλάου Τρικούπη έως και σήμερα, Η Διώρυγα Ισθμού, Η γέφυρα στο Ρίο / Αντίριο, Τα εθνικά δίκτυα>

< Η άρτια και καθόλα οργανωμένη κινητή μονάδα του ΤΕΕ που σήμερα βρίσκεται στο Ναύπλιο φέρνει το μήνυμα των 100 χρόνων! Στόχος μας είναι η ενημέρωση του κοινού αλλά και των μηχανικών για τις δράσεις και το ευρύ πλαίσιο παρέμβαση του ΤΕΕ, χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω την Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας, την ψηφιοποίηση των αρχείων των πολεοδομιών που ήταν ένα τεράστιο άλμα, αλλά και έργα ανάπτυξης σε όλη τη χώρα>  ανέφερε σε δηλώσεις του το μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ Λάμπρος Καρούτζος.

Είχαν προηγηθεί στάσεις σε Καλαμάτα και Σπάρτη ενώ η επόμενη είναι η Κόρινθος το Σάββατο!

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα