Ναύπλιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…ξανά! Διαβάστε πού και για πόσο!

Αποκλεισμός τμήματος της οδού Αμυμώνης από τη συμβολή της με την οδό Άργους έως τη συμβολή της με την οδό Βραχνού την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 όπως αποτυπώνεται στον συνημμένο χάρτη Google, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Θα τοποθετηθεί η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση :

Ρ-2 Υποχρεωτική διακοπή πορείας

α) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Άργους και

β) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Βραχνού

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασηςτων παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Παρακαλούνται οι χρήστες της οδού, εάν δεν υφίσταται επιβεβλημένη ανάγκη να αποφεύγουν τη χρήση του συγκεκριμένου τμήματος.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα