Ανοικτή συνάντηση/εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» σας προσκαλούν το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. σε ανοικτή συνάντηση/εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Τα μέλη των δύο συλλόγων, συγγραφείς και λογοτέχνες που δεν ανήκουν στο δυναμικό συλλόγων, αναγνώστες, μελετητές και λάτρεις του βιβλίου θα συναντηθούν στην αίθουσα του κτηρίου της οδού Σταϊκοπούλου (αριθμός 52). Όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ή να διαβάσουν σύντομα αποσπάσματα από δικά τους βιβλία ή από κείμενα που τους σημάδεψαν ανεξίτηλα στη ζωή τους. Εννοείτε πως δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος της λογοτεχνίας που θα αναφερθεί ο κάθε ομιλητής.

Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο βιβλίο με αφορμή τον θάνατο δύο κορυφαίων προσωπικοτήτων της παγκόσμιας λογοτεχνίας, του Μιγκέλ ντε Θερβάντες Σααβέδρα και του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να μοιραστούμε κείμενα, απόψεις, ιδέες σε μια συνάντηση για το είδος της τέχνης που – ίσως – αποτυπώνει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο τις ψυχές των ανθρώπων.

Ο πολιτισμός τ΄ Αναπλιού είναι δεμένος με τον πολιτισμό του λόγου, τον πλουραλισμό και την πραγματική ελευθερία της έκφρασης.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα