Το “ευχαριστώ” του δημάρχου Ναυπλιέων!

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, σε δήλωσή του επεσήμανε:
«Χιλιάδες δημότες και επισκέπτες παρακολούθησαν την πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» στους δρόμους του Ναυπλίου και χειροκρότησαν τους λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν την φλόγα της ελπίδας στην πόλη.

Η τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος για να τιμήσει και να υποδεχθεί την φλόγα, κατά γενική ομολογία τόσο των προσκεκλημένων και επισκεπτών, όσο και των συνδημοτών μας, χαρακτηρίσθηκε από υψηλό πολιτισμικό επίπεδο, συμμετοχή και εξωστρέφεια. Η ολοκλήρωσή της δε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που αποδεικνύεται από τα μηνύματα που ήδη έχουν φτάσει στο Δήμο μας.
Για τους παραπάνω λόγους, θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους λαμπαδηδρόμους, τους συνοδούς, όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς που συνέδραμαν στην άρτια διοργάνωση, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το Λιμεναρχείο, τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, το Τμήμα Πολιτισμού, την υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού, το Τμήμα Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Σαμαρειτών -Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Επίσης θερμές ευχαριστίες για την στήριξη και την τήρηση των οδηγιών στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου, στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων-Καφέ-Μπαρ Ναυπλίου “Το Ανάπλι”.
Τα θερμά συγχαρητήρια συνοδευόμενα από ευχαριστίες στους διοργανωτές των εκδηλώσεων του προγράμματος για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, για την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία: την Δημοτική Φιλαρμονική, το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Δημοτικής  Χορωδίας Ναυπλίου και τον μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη,  τις Παιδικές Χορωδίες και τον καλλιτεχνικό διευθυντή τους Γιάννη Νικολόπουλο. Επίσης τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογος Ναυπλίου “Χοροκίνηση”,  τη Στέγη Αθλητισμού & Πολιτισμού Ναυπλίου “Ο Ταξιάρχης, τον Γεώργιο Καράση, τον Γιώργο Χρόνη, την Ματίνα Γκόγκα, την Φανή Μαντά, το Ίδρυμα ¨Βασίλης Παπαντωνίου¨ και ιδιαίτερα την ιδρύτρια του κ. Νανά Παπαντωνίου για την επιμέλεια των στολών. Τέλος το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ναυπλίου, τους συντονιστές και τους εθελοντές, τους συμμετέχοντες που συνόδευσαν και τα παιδιά των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την άριστη συνεργασία τους και κυρίως τους συνδημότες μας που για μια ακόμη φορά στήριξαν τις δράσεις μας.».

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα