Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Θα σας είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείτε από τη συναισθηματική ταύτιση με τον σύντροφό σας, κάτι που μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα φορτικούς απέναντί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοούνται το εμπόριο και η ενασχόληση με τον χρηματοοικονομικό τομέα. Κέρδη από συνεργασίες και αύξηση της πελατείας για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν αντέχετε άλλο τη ρουτίνα και την ψυχρή καθημερινότητα. Θέλετε να ταξιδέψετε, να ονειροπολήσετε να κάνετε σχέδια και να περάσετε όμορφες στιγμές. Δυστυχώς, όμως, οι υποχρεώσεις τρέχουν και νιώθετε εγκλωβισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερωτικοί, αισθησιακοί απέναντι στο ταίρι σας θα είστε σήμερα. Οσοι εξακολουθείτε να είστε ελεύθεροι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε ερωτικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Ο,τι σας βαραίνει, ό,τι σας ενοχλεί, έρχεται στο τραπέζι των συζητήσεων για να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο σας αναστατώνουν. Προσοχή με τα θέματα της υγείας σας, γιατί κυκλοφορούν ιώσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή να αλλάξετε τρόπο διατροφής.

ΖΥΓΟΣ
Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά, είτε δικά σας είτε των άλλων, θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα σας ανανεώσει. Ενας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και αναστατώνει εσάς τους ελεύθερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα, που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, έρχονται ξανά στην επιφάνεια για να λυθούν. Να εμπιστεύεστε τις γυναίκες της οικογένειάς σας, ξέρουν καλύτερα από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επικοινωνιακά άνετοι, θα καταφέρετε πολλά μέσα από συνομιλίες, τηλεφωνικές ή μέσω Διαδικτύου. Προσοχή όμως γιατί χαίρεστε υπερβολικά με τις επιτυχίες σας και μπορεί να παρεξηγηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα διαθέσετε χρήματα για την αγορά επικοινωνιακού τεχνολογικού εξοπλισμού. Μια γυναίκα παίζει σημαντικό ρόλο στα σημερινά σας έξοδα, προσέξτε να μην ξεφύγετε του προϋπολογισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γίνεστε επιθετικοί με τους άλλους και κυρίως με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Παίρνετε πολύ «πατριωτικά» ό,τι σας ανατίθεται και σπεύδετε να το πραγματοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Μεγάλη εσωτερική ένταση που θα πρέπει να εκτονωθεί. Αναζητήστε δημιουργικά κανάλια για να τη διοχετεύσετε, ειδάλλως θα προβληματιστούν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα