Πολιτική “γκάφα” η απάντηση Ορφανού για την “Επόμενη Μέρα “

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΡΦΑΝΟ

Ως παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» έχουμε να δηλώσουμε τα εξής σχετικά με την θλιβερή ανακοίνωση του κ. Ορφανού:
Ο πανικός που επικρατεί στη δημοτική αρχή του κ. Ορφανού είναι πλέον εμφανής.

Η επιλογή του να απαντήσει με την εκτόξευση ύβρεων και ψεμάτων αντί πραγματικής απάντησης στο πολύ απλό και συγκεκριμένο ζήτημα που θέσαμε δείχνει ότι πράγματι η κατάσταση στο Δήμο Ναυπλιέων είναι προβληματική.

Οι έμμισθοι επικοινωνιολόγοι του, που τον συμβούλεψαν να γράψει αυτή την ανακοίνωση στην ουσία τον οδήγησαν σε μια τεράστια πολιτική «γκάφα» αφού στην ουσία επιβεβαίωσαν τη χθεσινή δική μας ανακοίνωση.

Βεβαίως η τακτική αυτή βολεύει λόγω επικαιρότητας, δηλαδή ανυπαρξίας έργου και πολιτικής πρότασης και έτσι το προσφιλές «πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα» επιστρατεύεται ακόμα μια φορά στη προσπάθεια να κρυφτεί η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους.

Εμείς λοιπόν απαντούμε συγκεκριμένα:

Ζητούμε τα μεγάλα έργα που αλλάζουν τη φυσιογνωμία του Δήμου Ναυπλιέων και σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν , συμβασιοποιήθηκαν και ξεκίνησαν να υλοποιούνται ή ήταν έτοιμα προς υλοποίηση επί Δημαρχίας Δημήτρη Κωστούρου να μην προβάλλονται σαν δικά σας γιατί ο Δήμος όπως λέτε και εσείς έχει συνέχεια και συνέπεια που από τη μεριά σας όμως είναι μόνο στα λόγια.

Ο πανικός και τα αδιέξοδα σας επαναλαμβάνουμε ότι είναι πλέον εμφανή.

Δυστυχώς όμως για τον σημερινό δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, ο τίτλος της πολιτικής προχειρότητας και του πολιτικού ερασιτεχνισμού  είναι φανερή και είναι μπροστά μας.

ΥΓ1:Η αλαζονεία και η υπεροψία που αντιμετωπίζετε τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ναυπλιέων πιστεύοντας ότι θα συνεχίσετε να λαμβάνεται συγχωροχάρτι από τους συμπολίτες μας έχει φτάσει στο τέλος του. Το ΔΑΝΕΙΟ το οποίο είστε έτοιμοι να υπογράψετε που ακόμα δεν ξέρετε ούτε το ακριβές ποσό του θα είναι η απόδειξη ότι τα ψέματα τελείωσαν.

ΥΓ2: Καθυστερείτε σκόπιμα τις εργασίες για να παραπλανήσετε όπως συνήθως τους πολίτες.

ΥΓ3: Η συνέχεια του Δήμου δεν είναι a la carte και όπως μας συμφέρει! Το τεράστιο έργο που η παράταξή μας έκανε θα προστατευθεί και θα αναδειχθεί. Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε.

ΥΓ4: Είναι γνωστό σε όλους ότι η αποφασιστικότητα και η ευθύνη είναι δύσκολες έννοιες για εσάς. Το δάνειο είναι δική σας απόφαση και έχετε την αποκλειστική ευθύνη. Κουράσατε με την μεταφορά ευθυνών ακόμη και τους υποστηρικτές σας.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα