Παρούσα στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας η ελληνική ομάδα διάσωσης Αργολίδας

Υγειονομική κάλυψη από την Ε.Ο.Δ. Αργολίδας στην αφή της φλόγας στο Ναύπλιο.

Με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης στους συμπολίτες μας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αργολίδας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Ναυπλιέων και συμμετείχε ενεργά στην υγειονομική κάλυψη της τελετής αφής της φλόγας στο Ναύπλιο, την Τετάρτη 17 Απριλίου.

👉 Η παρουσία μας στην εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης μας για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όντας πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα της περιοχής μας, στεκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες μας όπου και όποτε μας ζητηθεί.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τα μέλη της Ομάδας μας βρέθηκαν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών υγείας, διασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η εμπειρία και η αφοσίωσή μας στην παροχή πρώτων βοηθειών, συνέβαλαν στην δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους παρευρισκόμενους.

👉🏻Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αργολίδας αποτελείται από εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην εκπαίδευση και την προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Η δράση μας στηρίζεται στην αλληλεγγύη, την ομαδικότητα και τηνβαγάπη για τον τόπο μας.

💪Γίνε εθελοντής μην μένεις θεατής.

Δήμος Ναυπλιέων #αφή_φλόγας #Ναύπλιο #eod_argolidas

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα