Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Αρνητικοί και εκδικητικοί με αυτούς που θεωρείτε ότι σας πείραξαν ή σας έθιξαν με κάποιον τρόπο. Ασχημες σκέψεις, αρνητικά σενάρια θα σας πάνε πίσω αρκετά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε με τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω σας και να δεχθείτε να ακολουθήσετε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς απέναντι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μεθοδικοί, ερευνητικοί, αναλυτικοί, εξάγετε σωστά συμπεράσματα. Επικοινωνιακά άνετοι, με καλή αίσθηση του χιούμορ, θα επιλύσετε τόσο γραφειοκρατικά σας θέματα όσο και άλλα που εκκρεμούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθηματικά φορτισμένοι από πιέσεις που δέχεστε από τις υποχρεώσεις της σχέσης σας, μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας και ίσως και σε ρήξεις, που δεν αποκλείεται να είναι οριστικές.

ΛΕΩΝ
Να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της υγείας σας και να δίνετε σημασία στα συμπτώματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αν θα είστε αμελείς, μπορεί και να ταλαιπωρηθείτε μακροχρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενισχυμένα τα συναισθήματα και τα πάθη σας, σήμερα θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Κι αν δεν έχετε, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ
Θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο, αναζητώντας τη συντροφιά των γυναικών της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται να αναπολήσετε και το παρελθόν ή τα παιδικά σας χρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι απόψεις σας σήμερα είναι βασισμένες σε προσωπικές εκτιμήσεις. Υπάρχει περίπτωση να δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Να προσέχετε τα έξοδά σας γιατί τα έσοδα δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τις ξαφνικές, παρορμητικές και
παράλογες επιθυμίες σας. Απαγορεύονται οι επενδύσεις διά ροπάλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το να μεγαλοποιείτε τις ανάγκες σας, προκειμένου να έλξετε ανθρώπους κοντά σας, είναι το λιγότερο λάθος
απ’ τη μεριά σας. Ενισχυμένες η υποκειμενική κρίση και η ευαισθησία προς οτιδήποτε σας ενοχλεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, τις συνέπειες των οποίων είναι
άγνωστο αν θα είστε σε θέση να επωμιστείτε. Από αύριο επανέρχεται η ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ
Έντονες οι φιλικές επαφές και η κοινωνικότητα. Δεν θέλετε να είστε μόνοι και το δείχνετε σε όλους. Όμως, δεν είναι καλό να εξαρτάσθε από τη γνώμη των φίλων σας για οτιδήποτε πρέπει να κάνετε.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα