Δήμος Τρίπολης – Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωσταντίνου Τζιούμη και του Πρόεδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ.Παναγιώτη Μπένου και του Γενικού Γραμματέα κ. Παναγιώτη Παγιώτα, στο γραφείο Δημάρχου.

Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την Παναρκαδική Ομοσπονδία, καθώς επίσης δράσεις και παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί. Μια από τις δράσεις που συζητήθηκαν εκτενώς αφορά τη διοργάνωση φέτος του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρκάδων με έδρα την πόλη της Τρίπολης, καθώς επίσης και την ενεργή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης που λαμβάνει χώρα μεταξύ μέσα Ιουνίου έως αρχές Σεπτέμβρη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης υπογράμμισε: «η συνάντηση με τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα, προσβλέπουμε θετικά στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρκάδων, το οποίο μόνο θετικό αποτύπωμα θα επιφέρει στον τόπο μας, ανυπομονώντας να συνεργαστούμε και να επωφεληθούμε όλοι των αποτελεσμάτων κάθε πρωτοβουλίας».

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα