Τουρισμος για όλους 2024: Εν αναμονή του…sms

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε σε 972.893. Από αυτές το 78,2% αφορά δικαιούχους που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για επιδότηση 200 ευρώ, το 3% αφορούν περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία από 67% και άνω που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν διπλάσιο ποσό δηλαδή 400€ ώστε να καλυφθεί η ανάγκη συνοδού ατόμου, και το 18,8% αφορά ευάλωτες ομάδες: έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης με τρία προστατευόμενα τέκνα και άνω, συνταξιούχους όλων των Ταμείων με οριστική απόφαση απονομής σύνταξης και πολίτες άγαμους ή σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν άυλη ψηφιακή κάρτα αξίας 300€.

Όσοι δικαιούχοι επιλεγούν μετά από κλήρωση, θα μπορούν να εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης και οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων αναμένονται εντός του β΄ δεκαπενθήμερου του Απριλίου και πριν από το Πάσχα

. Επομένως, όσοι έχουν καταθέσει σχετική αίτηση θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν κατά την αίτηση τους.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα