Γ. Φαράντος: Στην Καλαμάτα για την παρουσιάση των υποψηφίων των προκριματικών εκλογών για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πελοπόννησο

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Γιώργος Φαράντος, υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το Ευρωψηφοδέλτιο στην Πελοπόννησο.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την εκλογική αναμέτρηση αυτή, παρουσίασε ο Επικεφαλής Περιφερειακός Σύμβουλος της Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» Διευθυντής Ιατρός Καρδιολογίας Μανώλης Μάκαρης, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το πολιτικό γεγονός των προκριματικών εκλογών που είναι σε εξέλιξη.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δημήτρης Φαβατάς, Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας.

Ο Γιώργος Φαράντος, ο οποίος είναι μέλος της Περιφερειακής Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» και Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Διαμορφώνουμε πολιτική στα νέα όργανα και κατευθυνόμαστε με εξέχουσες πολιτικές προτάσεις προς τις Ευρωεκλογές.

Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου θα αποτελέσουν ένα ορόσημο που θα φωτίσει για μια ακόμη φορά τις επιλογές του Ελληνικού λαού υπερ της Ευρωπαϊκής πορείας των αξιών: της δημοκρατίας, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης.

Επιθυμώ να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επικείμενες Ευρωεκλογές,

διότι επιθυμώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια του Κόμματος για την πορεία προς τη δίκαιη κοινωνία με δικαιοσύνη παντού,

λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια που γίνεται για τη διαμόρφωση των Ευρωπαϊκών πολιτικών ώστε να ωφελούν τους πολίτες των χωρών-μελών της Ε.Ε. και ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Εάν εκλεγώ στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο,

πιστεύω ότι θα συμμετάσχω σε μια κοινή προσπάθεια που βρίσκει συμμάχους από όλα τα Αριστερά και Δημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης στο δρόμο για μια σύγχρονη Αριστερά των αξιών της δικαιοσύνης και της προόδου.

Η στάση των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ευρωκοινοβούλιο θα φωτίσουν για μια ακόμη φορά τις επιλογές του Ελληνικού λαού υπερ της Ευρωπαϊκής πορείας των αξιών: της δημοκρατίας, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε η προοδευτική πολιτική να επιστρέψει στο προσκήνιο του Ευρωπαϊκού πολιτικού σκηνικού και αυτό θα ξεκινήσει να γίνεται μέσω της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που θα διαπιστωθεί το βράδυ των Ευρωεκλογών.

Είναι πια καιρός να σταματήσουν η ενεργειακή φτώχεια και η κούρσα των υπερεξοπλισμών που μαστίζει τους προϋπολογισμούς και την ποιότητα ζωής των Ευρωπαϊκών νοικοκυριών.

Στην επόμενη θητεία των Ευρωβουλευτών, οι πολιτικές της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης, ανοίγουν το δρόμο για την Ευρώπη που θα υπερασπίζεται

•           την ειρήνη και τη δημοκρατία,

•           τα κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών

•           με αξιοπρέπεια και ισότιμη πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά,

•           υπερασπίζοντας τις ευάλωτες ομάδες και

•           υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των πολλών έναντι των συμφερόντων των ολίγων.

Η προοδευτική πολιτική θα επιστρέψει στο προσκήνιο του Ευρωπαϊκού πολιτικού σκηνικού και αυτό θα γίνει μέσω της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που θα διαπιστωθεί το βράδυ των Ευρωεκλογών.

Είναι πια καιρός να σταματήσουν η ενεργειακή φτώχεια και η κούρσα των υπερεξοπλισμών που μαστίζει τους προϋπολογισμούς και την ποιότητα ζωής των Ευρωπαϊκών νοικοκυριών.

Κι ακόμα, η δημαγωγία της ακροδεξιάς και η έκφραση των ακροδεξιών πολιτικών στο δημόσιο βίο, θα καταπολεμηθεί από την ανάδειξη των πολιτικών μας.

Από τούτη της συνεδρίαση, Εμπρός για τις Αξίες, τη Δικαιοσύνη και την Πρόοδο.

Υπέβαλλα και ζητώ να αξιολογήσετε την υποψηφιότητα μου στο Προκριματικό ψηφοδέλτιο για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για ένα πολιτικό γεγονός που θα οδηγήσει τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες προς μια δημοκρατική και προοδευτική πορεία.

Πιστεύω ότι το πολιτικό γεγονός αυτό θα συμβάλει στην ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην εκλογική νίκη αρχικά των Ευρωεκλογών και μετέπειτα των Εθνικών Εκλογών.

Εμπρός για τις Προκριματικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές και για την Πολιτική Αλλαγή και την Προοδευτική Διακυβέρνηση.»

Καλαμάτα, 12-04-2024

Γεώργιος Φαράντος

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα