Νεκροί σε διαμέρισμα μητέρα και γιος από πυροβολισμούς

Νεκροί εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης μια 63χρονη μητέρα με τον 36χρονο γιο της σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Θερμοπυλών 28 στην Ηλιούπολη.

Οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων κάλεσαν την αστυνομία λόγω της αφόρητης δυσοσμίας. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Στο διαμέρισμα, το οποίο έφερε ίχνη αναστάτωσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς. Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ήταν νεκροί για ημέρες.

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς η κεντρική πόρτα του σπιτιού ήταν καλά κλειδωμένη, ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το σπίτι ανάστατο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στη ζωή και ήταν εν διαστάσει με την 60χρονη.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα